Kom even buurten bij de PCW op de Braderie Dorpstraat

Geschreven op:

Tijdens de braderie staan drie stellingen centraal, waarbij u kunt aangeven of u het eens of oneens bent. Ze gaan over groen versus parkeerplaatsen, winkelstrips en het Gouweplein en de veiligheid in ons dorp.

Heeft u opmerkingen of suggesties, wilt u weten hoe de PCW over bepaalde dingen denkt: kom gewoon even langs. We vinden het belangrijk om zo goed mogelijk te weten wat er bij de Waddinxveense inwoners leeft.

De braderie vindt plaats aanstaande zaterdag 10 juni in en rond de Dorpstraat.

 

« Naar het overzicht

Speerpunt 6 - We willen een schoon en goed onderhouden groen Waddinxveen

Een groene en schone woonomgeving vinden veel mensen belangrijk. Groene bomen, bloeiende planten, een mooi grasveld: het bevordert het woongenoegen.
In de achterliggende tijd is er in onze gemeente veel aandacht besteed aan dit thema. Denk aan het Meldpunt Openbare Ruimte, de app BuitenBeter en het voorstel om dit jaar extra bomen te planten.

Ook u en jij kunnen meehelpen aan een schone en groene uitstraling. Dat kan door meedenken tijdens inloop- en informatieavonden waar bijvoorbeeld de herinrichting van een gebied of wijk besproken wordt. Of door afval te laten waar het hoort.

Een van de speerpunten van de PCW is een 'groen en goed onderhouden groen Waddinxveen'. 
Heeft u opmerkingen of suggesties over dit speerpunt? Hiervoor kun je terecht bij PCW-raadsleden Peter van den Berg, Chris van Harten of Erik Segers.

De andere negen speerpunten van de PCW kun je hier lezen.

Speerpunt 6 - We willen een schoon en goed onderhouden groen Waddinxveen
»