PCW-kandidaat Inge Slings stelt zich voor

Geschreven op:

Vertel iets over jezelf.

Sinds 2001 woon ik met plezier in Waddinxveen, met mijn man en drie (inmiddels) tieners. We hebben destijds bewust voor Waddinxveen gekozen vanwege de centrale ligging in de Randstad, de goede voorzieningen voor het openbaar vervoer en de vele vrijliggende, voor kinderen veilige fietspaden.

Ik ben bureauredacteur bij Boekencentrum Uitgevers in Zoetermeer, en daardoor dagelijks met teksten en mensen bezig: een mooie combinatie! Als gezin zijn we lid van de Kruiskerk, een betrokken, bijbelgetrouwe gemeente, waar ik actief ben als notulist van de kerkenraad en in de liturgiecommissie.

Waarom stel je je kandidaat voor de PCW? 

Ik voel me betrokken bij de Waddinxveense gemeenschap en ik denk dat de PCW handen en voeten kan geven aan die zaken die ik belangrijk vind en die ook zo duidelijk uit de Bijbel spreken: zorg voor elkaar, voor de zwakkeren in de samenleving, voor natuur en cultuur. ‘Alles van waarde is weerloos’, zei de dichter Lucebert, en hoe waar is dat! Juist datgene wat weerloos maar zo waardevol is, verdient bescherming, zeker in een tijd van financiële krapte.


« Naar het overzicht

Speerpunt 6 - We willen een schoon en goed onderhouden groen Waddinxveen

Een groene en schone woonomgeving vinden veel mensen belangrijk. Groene bomen, bloeiende planten, een mooi grasveld: het bevordert het woongenoegen.
In de achterliggende tijd is er in onze gemeente veel aandacht besteed aan dit thema. Denk aan het Meldpunt Openbare Ruimte, de app BuitenBeter en het voorstel om dit jaar extra bomen te planten.

Ook u en jij kunnen meehelpen aan een schone en groene uitstraling. Dat kan door meedenken tijdens inloop- en informatieavonden waar bijvoorbeeld de herinrichting van een gebied of wijk besproken wordt. Of door afval te laten waar het hoort.

Een van de speerpunten van de PCW is een 'groen en goed onderhouden groen Waddinxveen'. 
Heeft u opmerkingen of suggesties over dit speerpunt? Hiervoor kun je terecht bij PCW-raadsleden Peter van den Berg, Chris van Harten of Erik Segers.

De andere negen speerpunten van de PCW kun je hier lezen.

Speerpunt 6 - We willen een schoon en goed onderhouden groen Waddinxveen
»