PCW-kandidaat Jannes Berghout stelt zich voor

Geschreven op:

Vertel eens iets over jezelf.

Ik mag mij, behoudens een uitstapje van tien maanden naar Alphen aan den Rijn, een geboren en getogen Waddinxvener noemen. Met veel plezier wonen mijn vrouw (Marielle) en ik in Waddinxveen. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als leerkracht in het primair onderwijs. Naast mijn werk ben ik secretaris van het ChristenUnie bestuur en fractiemedewerker van de PCW.

Waarom stel je je kandidaat voor de PCW?

In mijn rol van fractiemedewerker ben ik de afgelopen jaren steeds meer betrokken geraakt op de thema’s die mij raken en waar ik mij de komende jaren voor wil gaan inzetten. Als jongste kandidaat vind ik het belangrijk dat het geluid van de jeugdige Waddinxvener gehoord wordt.
Voor mij geldt dat in alles de Bijbel als leidraad genomen dient te worden. Dat is het fundament waarop wij christelijke politiek bedrijven.

Ik wil mij graag inzetten voor een Waddinxveen waarin er oog is voor elkaar, we zorg dragen voor de sociaal zwakkeren, duurzaam met de schepping omgaan en de inwoners een veilige leefomgeving bieden. Politiek voeren is onlosmakelijk verbonden met verantwoordelijkheid nemen. Dit wil ik graag doen in samenwerking met de inwoners van Waddinxveen. Het met elkaar samenwerken en doelstellingen realiseren is iets wat mij motiveert. Wij zijn immers als PCW niet beter dan de doelstellingen die wij formuleren.

« Naar het overzicht

Lees mee

Hart voor groen – De PCW wil een groene hoofdstructuur in Waddinxveen.

Hart voor groen – De PCW wil een groene hoofdstructuur in Waddinxveen.

Hart voor groen – De PCW wil een groene hoofdstructuur in Waddinxveen.
»