Verschijning krant 'Stem voor Waddinxveen'

Geschreven op:

Dank aan alle medewerkenden
Veel mensen hebben aan deze krant meegewerkt én veel mensen hebben geholpen om deze krant in Waddinxveen rond te brengen. We willen deze mensen hartelijk bedanken!
De artikelen in Stem voor Waddinxveen zijn geschreven door Henk de Bas, Wim de Bas, Peter van den Berg, Jannes Berghout, Ton van Doorn, Corine de Jong, Kees de Jong, Kier Knol en Ronald Markus.
De foto's zijn gemaakt door (of afkomstig van) Jannes Berghout, Corine de Jong, Arie van der Kaaden, Kier Knol, Jesse Kok, Ton Meijerink, Lenie van Putten en Patrick Vermeulen.
Lies van Straalen heeft de cartoon gemaakt.

Diner-voor-twee winnen
In de krant staat een ludieke cartoonposter. Als u deze van maandag tot en met woensdag ophangt op een goed zichtbare plaats voor uw raam, maakt u kans op een diner-voor-twee in een van onze Waddinxveense kranten.

Geen krant ontvangen
Heeft u geen krant ontvangen? U kunt een exemplaar afhalen bij:
Reproset, Dorpstraat 120 (op werkdagen van 9.00 tot 18.00 uur)
Pluimveehouderij De Jong, Plasweg 37A (van maandag t.m. zaterdagavond)

Filmpjes
In de krant wordt melding gemaakt van diverse filmpjes. Deze zijn te vinden onder de nieuwsitems. Het betreft de video over Care for Family, met Frans en Betty den Dekker, met de ondernemers Jan Anker en Thon Bostelaar en met PCW'ers die een hart hebben voor Waddinxveen.
Het filmpje met jongeren is niet gemaakt.

 

« Naar het overzicht

Lees mee

Hart voor wonen – De PCW wil voor iedereen in Waddinxveen een passende woning. Bekijk ons volledige verkiezingsprogramma

Hart voor wonen – De PCW wil voor iedereen in Waddinxveen een passende woning.

Hart voor wonen – De PCW wil voor iedereen in Waddinxveen een passende woning. Bekijk ons volledige verkiezingsprogramma
»