Wethouder Kees de Jong in Top 50 Beste Lokale Bestuurder

Geschreven op:

Kees de Jong staat in de Top 50 Beste Lokale Bestuurder die Binnenlands Bestuur ieder jaar organiseert, samen met Necker van Naem.
Competenties van De Jong zijn: betrokken, daadkrachtig en integer. Respondenten prijzen hem om (des)kundigheid, betrokkenheid en bovenal: integriteit. De Jong wordt omschreven als een 'uitstekende wethouder met goede bestuurlijke kwaliteiten'. 

In november 2016 nomineerden ruim 1.500 bestuurders, politici, secretarissen en griffiers uit provincies, gemeenten en waterschappen hun collega-bestuurders voor de felbegeerde titel. De prestaties en kwaliteiten van de bestuurders werden uitgebreid geprezen. Zo ook van wethouder Kees de Jong, die  in de TOP 50 van de meest gewaardeerde Lokale Bestuurders staat.

« Naar het overzicht

Speerpunt 6 - We willen een schoon en goed onderhouden groen Waddinxveen

Een groene en schone woonomgeving vinden veel mensen belangrijk. Groene bomen, bloeiende planten, een mooi grasveld: het bevordert het woongenoegen.
In de achterliggende tijd is er in onze gemeente veel aandacht besteed aan dit thema. Denk aan het Meldpunt Openbare Ruimte, de app BuitenBeter en het voorstel om dit jaar extra bomen te planten.

Ook u en jij kunnen meehelpen aan een schone en groene uitstraling. Dat kan door meedenken tijdens inloop- en informatieavonden waar bijvoorbeeld de herinrichting van een gebied of wijk besproken wordt. Of door afval te laten waar het hoort.

Een van de speerpunten van de PCW is een 'groen en goed onderhouden groen Waddinxveen'. 
Heeft u opmerkingen of suggesties over dit speerpunt? Hiervoor kun je terecht bij PCW-raadsleden Peter van den Berg, Chris van Harten of Erik Segers.

De andere negen speerpunten van de PCW kun je hier lezen.

Speerpunt 6 - We willen een schoon en goed onderhouden groen Waddinxveen
»