PCW trots op de hardwerkende Waddinxveense ambtenaren

Geschreven op: | Door: Erik Segers

Waddinxveen is opgenomen in de shortlist van verkiezing van de beste Overheidsorganisaties van 2017 met de inzending: 'Dat is andere koek'. Op www.waddinxveenanderekoek.nl kunt u ook zelf de inzending zien. Wij zijn trots dat de gemeente hieraan mee doet. 
We behoren nu dus tot de top 10 van de beste overheidsorganisaties van Nederland. En morgen weten we of we bij de beste 3 horen. En daarmee hebben wij vele andere organisaties al achter ons gelaten. Ik noem maar als voorbeeld aansprekende namen als: ProRail, de RDW en diverse andere gemeenten en samenwerkingsorganisaties.
 
Maar waarom is deze nominatie voor Waddinxveen, behalve die podiumplek op zichzelf? Wel hierom:
Gemeentewerk is mensenwerk. Willen wij in de toekomst kwalitatief goede dienstverlening kunnen blijven leveren naar onze inwoners, hebben wij daar goede mensen voor nodig. En goede mensen willen bij aantrekkelijke werkgevers werken. Met Waddinxveen, dat is andere koek, werkt de gemeente aan haar reputatie als aantrekkelijke werkgever. 
 
De PCW feliciteert de organisatie daarom met dit resultaat in de top-10. 
Ik heb de hele dag twitter gevolgd in de hoop te vernemen of we ook bij de Top-3 horen. Maar helaas, de uitslag van de top 3 is met 1 dag uitgesteld. We duimen met jullie mee voor een mooie uitslag. 
 
En dan nu de vraag: wil het college deze complimenten overbrengen naar alle hardwerkende mensen in dit huis, vergezeld van deze echte Waddinxveense stroopwafels van Markus & Markus (ja dat is andere koek, dan de wokkelkoekjes van Van de Berg welke in de inzending worden genoemd).
 
Erik Segers

« Naar het overzicht

Speerpunt 6 - We willen een schoon en goed onderhouden groen Waddinxveen

Een groene en schone woonomgeving vinden veel mensen belangrijk. Groene bomen, bloeiende planten, een mooi grasveld: het bevordert het woongenoegen.
In de achterliggende tijd is er in onze gemeente veel aandacht besteed aan dit thema. Denk aan het Meldpunt Openbare Ruimte, de app BuitenBeter en het voorstel om dit jaar extra bomen te planten.

Ook u en jij kunnen meehelpen aan een schone en groene uitstraling. Dat kan door meedenken tijdens inloop- en informatieavonden waar bijvoorbeeld de herinrichting van een gebied of wijk besproken wordt. Of door afval te laten waar het hoort.

Een van de speerpunten van de PCW is een 'groen en goed onderhouden groen Waddinxveen'. 
Heeft u opmerkingen of suggesties over dit speerpunt? Hiervoor kun je terecht bij PCW-raadsleden Peter van den Berg, Chris van Harten of Erik Segers.

De andere negen speerpunten van de PCW kun je hier lezen.

Speerpunt 6 - We willen een schoon en goed onderhouden groen Waddinxveen
»