Rouw en verdriet

Geschreven op: | Door: Peter van den Berg

Vandaag, donderdag 19 januari 2017, werd Jan de Heer begraven. Jan was 38 jaar jong (...). Intens verdriet bij zijn vrouw en zes jonge kinderen. Een lange ziekte werd hem menselijkerwijze gesproken de baas en fataal. Jan ken ik vanuit onze kerkelijke gemeente maar hij was tot z'n overlijden bestuurslid van de plaatselijke afdeling van de SGP en in 2002 en 2006 maakte ik hem mee als actief lid van de campagnecommissie.

We wensen Corine en de kinderen veel sterkte toe! In onze fractievergadering van afgelopen maandagavond lazen we Deuteronomium 32, het lied van de Oudtestamentische leider Mozes. In de verzen 11 en 12 vergelijkt hij de trouw zorg van God met een adelaar die de jonge arenden op zijn vleugels draagt of opvangt als ze tijdens hun (eerste) falen. Je zou kunnen zeggen dat God nog dieper afdaalt dan onze val, ons pijn en verdriet. Die troost, redding en waakzaamheid wensen en bidden we Corine en de kinderen toe.


Peter van den Berg
raadslid PCW

« Naar het overzicht

Speerpunt 6 - We willen een schoon en goed onderhouden groen Waddinxveen

Een groene en schone woonomgeving vinden veel mensen belangrijk. Groene bomen, bloeiende planten, een mooi grasveld: het bevordert het woongenoegen.
In de achterliggende tijd is er in onze gemeente veel aandacht besteed aan dit thema. Denk aan het Meldpunt Openbare Ruimte, de app BuitenBeter en het voorstel om dit jaar extra bomen te planten.

Ook u en jij kunnen meehelpen aan een schone en groene uitstraling. Dat kan door meedenken tijdens inloop- en informatieavonden waar bijvoorbeeld de herinrichting van een gebied of wijk besproken wordt. Of door afval te laten waar het hoort.

Een van de speerpunten van de PCW is een 'groen en goed onderhouden groen Waddinxveen'. 
Heeft u opmerkingen of suggesties over dit speerpunt? Hiervoor kun je terecht bij PCW-raadsleden Peter van den Berg, Chris van Harten of Erik Segers.

De andere negen speerpunten van de PCW kun je hier lezen.

Speerpunt 6 - We willen een schoon en goed onderhouden groen Waddinxveen
»