PCW trots op de hardwerkende Waddinxveense ambtenaren

Geschreven op: | Door: Erik Segers

Waddinxveen is opgenomen in de shortlist van verkiezing van de beste Overheidsorganisaties van 2017 met de inzending: 'Dat is andere koek'. Op www.waddinxveenanderekoek.nl kunt u ook zelf de inzending zien. Wij zijn trots dat de gemeente hieraan mee doet. 
We behoren nu dus tot de top 10 van de beste overheidsorganisaties van Nederland. En morgen weten we of we bij de beste 3 horen. En daarmee hebben wij vele andere organisaties al achter ons gelaten. Ik noem maar als voorbeeld aansprekende namen als: ProRail, de RDW en diverse andere gemeenten en samenwerkingsorganisaties.
 
Maar waarom is deze nominatie voor Waddinxveen, behalve die podiumplek op zichzelf? Wel hierom:
Gemeentewerk is mensenwerk. Willen wij in de toekomst kwalitatief goede dienstverlening kunnen blijven leveren naar onze inwoners, hebben wij daar goede mensen voor nodig. En goede mensen willen bij aantrekkelijke werkgevers werken. Met Waddinxveen, dat is andere koek, werkt de gemeente aan haar reputatie als aantrekkelijke werkgever. 
 
De PCW feliciteert de organisatie daarom met dit resultaat in de top-10. 
Ik heb de hele dag twitter gevolgd in de hoop te vernemen of we ook bij de Top-3 horen. Maar helaas, de uitslag van de top 3 is met 1 dag uitgesteld. We duimen met jullie mee voor een mooie uitslag. 
 
En dan nu de vraag: wil het college deze complimenten overbrengen naar alle hardwerkende mensen in dit huis, vergezeld van deze echte Waddinxveense stroopwafels van Markus & Markus (ja dat is andere koek, dan de wokkelkoekjes van Van de Berg welke in de inzending worden genoemd).
 
Erik Segers

« Naar het overzicht

Lees mee

Hart voor groen – De PCW wil een groene hoofdstructuur in Waddinxveen.

Hart voor groen – De PCW wil een groene hoofdstructuur in Waddinxveen.

Hart voor groen – De PCW wil een groene hoofdstructuur in Waddinxveen.
»