PCW en Waddinxveen: een goede combinatie (vinden wij ;-)

Geschreven op:

Heel veel (veel te veel) zware knallen, kruit en rookdampen en toen was het alweer 2018.
Een nieuw jaar, waarin we elkaar gezondheid, zegen en succes mogen wensen. Een jaarwisseling, waarbij je denkt aan geliefden die er niet meer zijn en aan zorgen die je meeneemt. Maar ook een moment waarop je ziet dat God ook in 2017 weer kracht en wijsheid gaf voor alles wat gedaan mocht worden. Dat geeft ook weer geloof en vertrouwen in het jaar dat voor ons ligt. God blijft dezelfde en dat is iets waar we moed en hoop uit mogen putten. 

 

2018: inwoners kunnen gaan stemmen

Traditiegetrouw geven alle kranten een beeld van wat er in 2017 gepasseerd is, dus laten wij in deze column maar vooruitkijken naar 2018. Een jaar waar onze inwoners kunnen stemmen en daarmee duidelijk maken wie hun vertrouwen krijgt om Waddinxveen de komende vier jaar te besturen.

 

Waddinxveen moet nog groener worden

De komende maanden zullen we als PCW duidelijk maken dat het bestuur van onze mooie gemeente bij ons in goede handen was en is. We hebben de afgelopen jaren in Waddinxveen veel bereikt, maar er staat ook nog veel te gebeuren. Denk bijvoorbeeld aan het voortvarend verder gaan met de scholenbouw en de invulling van het gebied van Station tot Brug. En aan de verdere vergroening van Waddinxveen met de Vredenburghzone en andere plaatsen waarvan de PCW vindt dat we die veilig moeten stellen met een groene invulling. Op het gebied van (jeugd)zorg en welzijn willen we zorgen dat onze inwoners die dat nodig hebben goed geholpen blijven worden.

 

We zijn zorgvuldig met het geld omgegaan

Doordat we de afgelopen acht jaar zorgvuldig met ons geld zijn omgegaan, hebben we financieel de mogelijkheid om te investeren in ons dorp. Met de groei van ons aantal inwoners ziet de toekomst van Waddinxveen er zonnig uit en is bewezen dat we als zelfstandige gemeente prima voor onszelf kunnen zorgen.

De komende jaren wil de PCW verder werken aan het nog mooier maken van Waddinxveen. Voor ons hoort daar als vaste waarde bij dat we proberen het “dorpse gevoel“ vast te houden en te bewaren. De PCW vertaalt dat in punten als rust, groen, meeleven met elkaar en verantwoord omgaan met dat wat ons is toevertrouwd.

Daar willen ook wij ons weer graag voor inzetten. 


Jannette Nieboer en Kees de Jong
wethouders

« Naar het overzicht

@KiesPCW

Kies PCW voor een veilig, groen, zorgzaam en zelfstandig Waddinxveen. Hart voor elkaar. Hart voor Waddinxveen.

De PCW heeft voor de periode 2018-2022 de volgende vijf hartspunten opgesteld:

  • PCW kiest voor rust op zondag. – Hart voor onze rustdag. Hart voor Waddinxveen.
  • PCW wil dat iedereen zorg en ondersteuning krijgt die dat nodig heeft. Hart voor onze naasten. Hart voor Waddinxveen.
  • PCW wil een veilig Waddinxveen. – Hart voor veiligheid. Hart voor Waddinxveen.
  • PCW wil investeren in een dorp vol groene parels. Hart voor groen. Hart voor Waddinxveen.
  • PCW steunt het behoud van winkels in elke buurt. Hart voor buurtwinkels. Hart voor Waddinxveen.
Kies PCW voor een veilig, groen, zorgzaam en zelfstandig Waddinxveen. Hart voor elkaar. Hart voor Waddinxveen.
»