Bijdrage Interpellatiedebat Wereldwijd

Geschreven op: | Door: Sylvia van de Krol-den Ouden

Tijdens de besluitvormende raadsvergadering van 21 juni 2023 heeft mevrouw Ten Zijthoff namens PvdA/GL gevraagd om een Interpellatiedebat over de huurovereenkomsten van de (nieuwe) gebruikers van het pand Wereldwijd aan
de Mauritslaan. Als PCW zijn we geen voorstander van het voeren van een debat over een lopend project. Meer dan een derde van de aanwezige raadsleden was voor het Interpellatiedebat en dat betekent dat het voor de eerste keer in Waddinxveen heeft plaats gevonden. Hierbij mijn korte bijdrage:

Tijdens de officiële verhuizing van de RTW naar de Mauritslaan op zaterdag 3 juni jl. heb ik samen met een aantal andere aanwezigen bij de RTW een rondleiding gekregen door het nieuwe pand Wereldwijd door de voorzitters van Historisch Genootschap Waddinxveen en de Waddinxveense Kunst Kring. Het pand is fris, wit en licht! Een prachtige omgebouwde school die geschikt is gemaakt voor onder andere de organisaties gered gereedschap, Vluchtelingenwerk, kunstkring en historisch genootschap met daarbij de aparte eraan vastzittende mooie nieuwe studio van de RTW.
De potentiële huurders zijn in gesprek met de gemeente over de huurcontracten. Ze hopen er met elkaar uit te komen en daarna eindelijk intrek te kunnen nemen in dit nieuwe pand wat conform wensen van de potentiële huurders is verbouwd. Als PCW hebben we er alle vertrouwen in dat de wethouder samen met de potentiële huurders overeenstemming zal bereiken.

Sylvia van de Krol-den Ouden
Raadslid PCW

« Naar het overzicht

Lees mee

Hart voor groen – De PCW wil een groene hoofdstructuur in Waddinxveen.

Hart voor groen – De PCW wil een groene hoofdstructuur in Waddinxveen.

Hart voor groen – De PCW wil een groene hoofdstructuur in Waddinxveen.
»