Ton van Doorn overleden

Geschreven op:

Vandaag, woensdag 1 november 2017, ontvingen wij het verdrietige bericht van het overlijden van onze fractievoorzitter Ton van Doorn.

Ton was vanaf 2002 politiek actief binnen de PCW-fractie. De eerste jaren als duo-raadslid, vanaf 2004 als raadslid. Ton, sinds 2015 ook fractievoorzitter, was de eerste informateur in de Waddinxveense gemeentepolitiek en vanaf 2015 ook nestor van de gemeenteraad. Binnen de gemeenteraad stond Ton bekend als een deskundig raadslid en betrokken persoon voor wie goede persoonlijke verhoudingen erg belangrijk waren.

Op een leeftijd van 68 jaar is, na een ernstige ziekte van ongeveer een half jaar, een einde gekomen aan het aardse leven van onze gewaardeerde collega. Kort na de zomervakantie kon hij geen vergaderingen meer bijwonen. Tot het laatst geleden leefde hij vanuit zijn ziekbed mee met de Waddinxveense politiek, de fractie en het fractiewerk. Hij getuigde van zijn verlangen om de Heere God, Zijn Verlosser en Koning, te mogen ontmoeten. Daar putte hij de afgelopen maanden kracht uit en daar sprak hij veel over.

Wij bidden voor zijn vrouw Paula en haar kinderen dat God hun kracht geeft in deze tijd.

« Naar het overzicht

Speerpunt 6 - We willen een schoon en goed onderhouden groen Waddinxveen

Een groene en schone woonomgeving vinden veel mensen belangrijk. Groene bomen, bloeiende planten, een mooi grasveld: het bevordert het woongenoegen.
In de achterliggende tijd is er in onze gemeente veel aandacht besteed aan dit thema. Denk aan het Meldpunt Openbare Ruimte, de app BuitenBeter en het voorstel om dit jaar extra bomen te planten.

Ook u en jij kunnen meehelpen aan een schone en groene uitstraling. Dat kan door meedenken tijdens inloop- en informatieavonden waar bijvoorbeeld de herinrichting van een gebied of wijk besproken wordt. Of door afval te laten waar het hoort.

Een van de speerpunten van de PCW is een 'groen en goed onderhouden groen Waddinxveen'. 
Heeft u opmerkingen of suggesties over dit speerpunt? Hiervoor kun je terecht bij PCW-raadsleden Peter van den Berg, Chris van Harten of Erik Segers.

De andere negen speerpunten van de PCW kun je hier lezen.

Speerpunt 6 - We willen een schoon en goed onderhouden groen Waddinxveen
»