Funderingsproblematiek in Waddinxveen

Geschreven op: | Door: Albert Kerssies

Afgelopen donderdag 22-10-2020 was de funderingsproblematiek een van de gespreksonderwerpen van het RTW-programma ‘Wandelgangen’. PCW-raadslid Albert Kerssies was hiervoor uitgenodigd door Zweder Bergman, de interviewer van dit programma. De aanleiding was een artikel in het AD over de funderingsproblematiek in onze regio. Albert Kerssies had vorig jaar (mei 2019) mondelinge vragen gesteld aan het college van Waddinxveen over de funderingsproblematiek in Waddinxveen.

U kunt de uitzending hier terugluisteren. De funderingsproblematiek is het tweede item.

In de uitzending heeft Albert Kerssies beloofd om de website van de KCAF te vermelden op de PCW-website, waarin meer informatie staat over het funderingslabel. Hierbij de link naar de KCAF website.

Dit funderingslabel is nog niet officieel omdat de techniek achter het label nog moet worden geoptimaliseerd. Maar het geeft wel een beeld van de situatie van de fundering van uw huis.

Albert Kerssies
raadslid PCW

« Naar het overzicht

Lees mee

Hart voor wonen – De PCW wil voor iedereen in Waddinxveen een passende woning. Bekijk ons volledige verkiezingsprogramma

Hart voor wonen – De PCW wil voor iedereen in Waddinxveen een passende woning.

Hart voor wonen – De PCW wil voor iedereen in Waddinxveen een passende woning. Bekijk ons volledige verkiezingsprogramma
»