Nieuws

Zondagsopening winkels: een veelbesproken onderwerp

Geschreven op:

Eén ding is zeker: het onderwerp “zondagsopening winkels” leeft in Waddinxveen. In de gemeenteraad komt dit onderwerp de komende twee woensdagen aan de orde. Woensdag 4 juli is er een commissievergadering... Lees meer »

PCW blij met extra wijkagent

Geschreven op:

De PCW is blij dat er eindelijk extra wijkagenten komen. Het politieteam Waddinxveen-Zuidplas wordt uitgebreid met 11 FTE. De landelijke norm van 1 wijkagent per 5000 inwoners wordt hiermee gehaald in... Lees meer »

Uitspraak Raad van State over beroep tegen raadsbesluit bestemmingsplan Kerkweg-Oost 155-157 en 157a (oude postkantoorlocatie)

Geschreven op:

Vandaag heeft de Raad van State de beroepen tegen het bestemmingsplan Kerkweg-Oost 155-157 en 157a deels niet ontvankelijk en deels ongegrond verklaard. Omwonenden hadden beroep ingesteld tegen dit plan.... Lees meer »

Uitnodiging afscheid wethouders

Geschreven op:

"Onze" wethouders Kees de Jong en Jannette Nieboer zijn inmiddels gestopt met hun werkzaamheden als gevolg van het nieuwe college. Beiden hebben zich met passie en gedrevenheid ingezet voor Waddinxveen,... Lees meer »

Meer kunstuitingen in openbare ruimte? - Terugblik op de braderie

Geschreven op:

Afgelopen zaterdag 2 juni waren we aanwezig op de braderie in de Dorpstraat. Altijd gezellig om inwoners, bekend of minder bekend, te spreken. Veel betrokkenheid Natuurlijk vroegen veel mensen ook naar... Lees meer »

Een nieuwe fase!

Door: Nieuwsbrief juni 2018 | Geschreven op:

Een nieuwe periode breekt aan De PCW is een nieuwe fase ingegaan. We zijn ‘de grootste oppositiepartij’ geworden. Toch zijn we niet van plan om oppositie te gaan voeren omdat we oppositiepartij zijn. Volgens... Lees meer »

Kom even buurten op de Dorpstraatbraderie!

Geschreven op:

Tijdens de Meet, Greet en Geniet - zoals het tegenwoordig heet - horen we graag uw en jouw mening over de stellingen die we poneren. De ene gaat over gas(loos), de andere over kunst. Verder bent u natuurlijk... Lees meer »

Reactie PCW op het coalitieakkoord

Geschreven op:

Meneer de voorzitter, Er ligt een coalitieakkoord. Wij hebben uitgekeken naar dit moment. “Wat zouden ‘ze’ in het akkoord zetten?” En ongetwijfeld hebben de coalitiepartijen gedacht: “Wat zouden ‘ze’ er... Lees meer »

Rare streken

Door: Martijn Kortleven | Geschreven op:

Soms blijf ik van de ene verbazing in de ander vallen. Op AD.nl wordt een persbericht van de formateur geciteerd. Daarin staat dat de onderhandelende partijen VVD, D66, PvdA/Groenlinks en Wewa ‘het jammer... Lees meer »

Persbericht van CDA en PCW over de voortgang van de formatie in Waddinxveen 26-04-2018

Geschreven op:

De formateur van de vier onderhandelende partijen, de heer M. Kraaijestein, heeft CDA en PCW uitgenodigd voor een vergadering op 3 mei a.s. om onderwerpen aan te dragen voor het coalitieakkoord. We zullen... Lees meer »

@KiesPCW

Kies PCW voor een veilig, groen, zorgzaam en zelfstandig Waddinxveen. Hart voor elkaar. Hart voor Waddinxveen.

De PCW heeft voor de periode 2018-2022 de volgende vijf hartspunten opgesteld:

  • PCW kiest voor rust op zondag. – Hart voor onze rustdag. Hart voor Waddinxveen.
  • PCW wil dat iedereen zorg en ondersteuning krijgt die dat nodig heeft. Hart voor onze naasten. Hart voor Waddinxveen.
  • PCW wil een veilig Waddinxveen. – Hart voor veiligheid. Hart voor Waddinxveen.
  • PCW wil investeren in een dorp vol groene parels. Hart voor groen. Hart voor Waddinxveen.
  • PCW steunt het behoud van winkels in elke buurt. Hart voor buurtwinkels. Hart voor Waddinxveen.
Kies PCW voor een veilig, groen, zorgzaam en zelfstandig Waddinxveen. Hart voor elkaar. Hart voor Waddinxveen.
»