Nieuws

Kleurwedstrijd! - Lentefair Triangel

Geschreven op:

Op 25 mei a.s. staan wij op de Lentefair in de Triangel! Welkom om tussen 13:00 en 17:00 langs te komen voor een vraag, een goed idee of tip aan onze fractieleden. Wij als PCW gaan graag met u als bewoner... Lees meer »

Aankoop gronden bij Henegouwerweg 10

Door: Corné Verduijn | Geschreven op:

Voorzitter, De afgelopen tijd hebben we als PCW fractie verschillende gesprekken gevoerd aan de Oostkant van de Gouwe. En allereerst wil ik een compliment delen met het college. Bewoners in het gebied... Lees meer »

Mondelinge vraag over het grondstoffenplein

Door: Hans van Mourik | Geschreven op:

Graag wil ik de mondelinge vraag welke tot stand is gekomen door Jaël de Kool binnen onze fractie aan u voorleggen. In deze tijd van het jaar komt de voorjaarsschoonmaak weer op gang. Klussen in huis worden... Lees meer »

Papieren plattegrond van Waddinxveen

Door: Sylvia van de Krol-den Ouden | Geschreven op:

Tijdens het vragenhalfuur van de raad op 24 april jl. heb ik de volgende vraag gesteld over een papieren plattegrond van Waddinxveen. Vroeger ontving elk woonadres in Waddinxveen vrijwel jaarlijks een... Lees meer »

Spreekuur PCW - Zuidplas

Geschreven op:

De Protestantse Combinatie Waddinxveen (PCW) wil graag met inwoners van Waddinxveen in gesprek. Op zaterdag 20 april aanstaande staan een aantal fractieleden van deze plaatselijke politieke partij van... Lees meer »

Interview Hans van Mourik

Geschreven op:

Samen met zijn vrouw Sonja is Hans van Mourik (55 jaar) 32 jaar geleden in de toen jonge wijk Zuidplas komen wonen. Hier hebben ze 3 kinderen mogen krijgen waarvan de jongste ondertussen 19 jaar is. Nog... Lees meer »

Bijdrage Visie Maatschappelijke Voorzieningen

Door: Bart Drost | Geschreven op:

Voorzitter, In de afgelopen 10 jaar groeide Waddinxveen van ruim 25.000 naar ongeveer 34.000 inwoners op dit moment. De komende jaren zet die groei naar verwachting nog door naar ruim 40.000 inwoners.... Lees meer »

Schriftelijke vragen conform artikel 32 van het RvO

Door: Corné Verduijn | Geschreven op:

Geacht college, Parkeren in Park Triangel Onlangs zijn er een aantal straten in het deelproject Parkzicht (waaronder de Honingbij) opgeleverd in Park Triangel. De projectontwikkelaar Roosdom Tijhuis heeft... Lees meer »

Internationale Rolstoeldag

Geschreven op:

Het is vandaag internationale rolstoeldag. Op deze dag vieren rolstoelgebruikers en ook andere gebruikers van loophulpmiddelen zoals handbikes, krukken en rollators, de positieve impact die dit hulpmiddel... Lees meer »

Adviesrecht Omgevingswet & Bestemmingsplan Peter Zuidlaan

Door: Corné Verduijn | Geschreven op:

Agendapunt 8: Adviesrecht gemeenteraad Omgevingswet Raadsvergadering 24 Januari: Voorzitter, Vanavond zetten we een belangrijke stap door het inrichten van het bindend adviesrecht van de raad bij het afgeven... Lees meer »

Lees mee

Hart voor groen – De PCW wil een groene hoofdstructuur in Waddinxveen.

Hart voor groen – De PCW wil een groene hoofdstructuur in Waddinxveen.

Hart voor groen – De PCW wil een groene hoofdstructuur in Waddinxveen.
»