Nieuws

Update coalitievorming

Geschreven op:

De afgelopen periode is er door informateur Herman Timmermans met alle partijen gesproken, om te verkennen welke coalitie het meest kansrijk is om te komen tot een nieuw college. De informateur heeft tijdens... Lees meer »

Beëdiging gemeenteraad

Geschreven op:

Op woensdagavond 30 maart 2022 vond de beëdiging plaats van de nieuwe gemeenteraad van Waddinxveen. Met daarbij zeven PCW'ers die met veel enthousiasme aan de slag gaan voor ons mooie dorp: Jannes Berghout... Lees meer »

Bijdrage duidingsdebat

Geschreven op:

Voorzitter, Terugblik op verkiezingen De PCW wil iedereen bedanken die zijn of haar stem uitgebracht heeft. Wat een voorrecht dat we nog in een land leven waarin we dat in rust mogen en kunnen doen. Helaas... Lees meer »

Hartelijk dank voor uw stem op de PCW!

Geschreven op:

Beste PCW stemmers, Hartelijk dank voor uw stem op de PCW! Volgens een quote in het AD op 17 Maart heeft de PCW geschiedenis geschreven. Nog nooit eerder behaalde een politieke partij in Waddinxveen 7... Lees meer »

PCW Verkiezingskrant

Geschreven op:

Op zaterdag 5 maart heeft de PCW in heel Waddinxveen de PCW Verkiezingskrant bezorgd. Heeft u de krant gemist? Klik hier om de digitale versie te lezen! Lees meer »

Werkbezoek Care for Family

Door: Sylvia van de Krol-den Ouden | Geschreven op:

Om half tien hadden Herman Timmermans (naast kandidaat op de PCW lijst ook bestuurslid van Care for Family) en ik afgesproken met Suzanne Hetyey van Care for Family. Ik reed het terrein van Noordkade 64... Lees meer »

Bezoek PCW aan Mulder Mode

Door: Corné Verduijn | Geschreven op:

Dinsdag 8 Maart waren we op bezoek bij Marion en John Mulder van Mulder Mode op het Gouweplein. Zij zijn de winnaar ondernemersprijs Midden Holland.Dit was het vierde bezoek van de PCW in het kader van... Lees meer »

Ondernemerstour #2

Geschreven op:

Vanochtend zijn een aantal kandidaten van de PCW verkiezingslijst op bezoek geweest bij Lc Packaging, in het kader van de PCW ondernemerstour. Directeur Lucas Lammers heeft ons bijgepraat over zijn bedrijf... Lees meer »

Raadsbrede motie Scouting Klimop

Geschreven op:

De scouting Klimop is een enthousiaste en actieve vereniging die echt met elkaar een nieuw gebouw wil gaan neerzetten en al jaren aan het zoeken is met de gemeente naar de juiste oplossing. Een plek in... Lees meer »

Motie vreemd Coenecooppootje

Door: Hans van Mourik | Geschreven op:

Op dit moment vindt de start plaats van de herinrichting Vredeburghzone. Daarom dienen wij met CDA en PvdA GroenLinks een motie vreemd in om onderzoek te doen naar de mogelijkheden om een Coenecooppootje... Lees meer »

Lees mee

Hart voor wonen – De PCW wil voor iedereen in Waddinxveen een passende woning. Bekijk ons volledige verkiezingsprogramma

Hart voor wonen – De PCW wil voor iedereen in Waddinxveen een passende woning.

Hart voor wonen – De PCW wil voor iedereen in Waddinxveen een passende woning. Bekijk ons volledige verkiezingsprogramma
»