Nieuws

Reactie PCW op de detailhandelsstructuurvisie voor Waddinxveen

Door: Albert Kerssies | Geschreven op:

De PCW wil de bestaande winkelstrips behouden en heeft daarom een motie ingediend voor een verbeterede en breed gedragen detailhandelsstructuurvisie. De motie is helaas verworpen met een hele kleine meerderheid.... Lees meer »

Alles gedaan wat we konden doen

Door: Martijn Kortleven | Geschreven op:

Het raadsvoorstel over de koopzondagen wordt niet vernietigd. De provincie Zuid-Holland heeft dat besloten. Voor de zomer vroegen PCW en CDA om vernietiging van dat besluit. We vroegen dat niet om daarmee... Lees meer »

Verzoek aan Gedeputeerde Staten Provincie Zuid-Holland

Geschreven op:

De PCW en de CDA hebben 16 juli een verzoek ingediend bij de Gedeputeerde Staten Provincie Zuid-Holland om het raadsvoorstel 'verordening winkeltijden 2018' bij de Minister van Binnenlandse Zaken voor... Lees meer »

Zondagsopening winkels: een veelbesproken onderwerp

Geschreven op:

Eén ding is zeker: het onderwerp “zondagsopening winkels” leeft in Waddinxveen. In de gemeenteraad komt dit onderwerp de komende twee woensdagen aan de orde. Woensdag 4 juli is er een commissievergadering... Lees meer »

PCW blij met extra wijkagent

Geschreven op:

De PCW is blij dat er eindelijk extra wijkagenten komen. Het politieteam Waddinxveen-Zuidplas wordt uitgebreid met 11 FTE. De landelijke norm van 1 wijkagent per 5000 inwoners wordt hiermee gehaald in... Lees meer »

Uitspraak Raad van State over beroep tegen raadsbesluit bestemmingsplan Kerkweg-Oost 155-157 en 157a (oude postkantoorlocatie)

Geschreven op:

Vandaag heeft de Raad van State de beroepen tegen het bestemmingsplan Kerkweg-Oost 155-157 en 157a deels niet ontvankelijk en deels ongegrond verklaard. Omwonenden hadden beroep ingesteld tegen dit plan.... Lees meer »

Uitnodiging afscheid wethouders

Geschreven op:

"Onze" wethouders Kees de Jong en Jannette Nieboer zijn inmiddels gestopt met hun werkzaamheden als gevolg van het nieuwe college. Beiden hebben zich met passie en gedrevenheid ingezet voor Waddinxveen,... Lees meer »

Meer kunstuitingen in openbare ruimte? - Terugblik op de braderie

Geschreven op:

Afgelopen zaterdag 2 juni waren we aanwezig op de braderie in de Dorpstraat. Altijd gezellig om inwoners, bekend of minder bekend, te spreken. Veel betrokkenheid Natuurlijk vroegen veel mensen ook naar... Lees meer »

Een nieuwe fase!

Door: Nieuwsbrief juni 2018 | Geschreven op:

Een nieuwe periode breekt aan De PCW is een nieuwe fase ingegaan. We zijn ‘de grootste oppositiepartij’ geworden. Toch zijn we niet van plan om oppositie te gaan voeren omdat we oppositiepartij zijn. Volgens... Lees meer »

Kom even buurten op de Dorpstraatbraderie!

Geschreven op:

Tijdens de Meet, Greet en Geniet - zoals het tegenwoordig heet - horen we graag uw en jouw mening over de stellingen die we poneren. De ene gaat over gas(loos), de andere over kunst. Verder bent u natuurlijk... Lees meer »

@KiesPCW

Kies PCW voor een veilig, groen, zorgzaam en zelfstandig Waddinxveen. Hart voor elkaar. Hart voor Waddinxveen.

De PCW heeft voor de periode 2018-2022 de volgende vijf hartspunten opgesteld:

  • PCW kiest voor rust op zondag. – Hart voor onze rustdag. Hart voor Waddinxveen.
  • PCW wil dat iedereen zorg en ondersteuning krijgt die dat nodig heeft. Hart voor onze naasten. Hart voor Waddinxveen.
  • PCW wil een veilig Waddinxveen. – Hart voor veiligheid. Hart voor Waddinxveen.
  • PCW wil investeren in een dorp vol groene parels. Hart voor groen. Hart voor Waddinxveen.
  • PCW steunt het behoud van winkels in elke buurt. Hart voor buurtwinkels. Hart voor Waddinxveen.
Kies PCW voor een veilig, groen, zorgzaam en zelfstandig Waddinxveen. Hart voor elkaar. Hart voor Waddinxveen.
»