Nieuws

PCW Wijkspreekuur Gouweplein

Door: Jannes Berghout | Geschreven op:

Bekijk en download hier de flyer voor het wijkspreekuur van de PCW op het Gouweplein in Waddinxveen, op zaterdag 11 december! PCW Wijkspreekuur Gouweplein Geachte inwoner van Waddinxveen, Graag willen... Lees meer »

Schriftelijke vragen over sloop zorgcentrum Souburgh

Door: Jannes Berghout | Geschreven op:

Geacht college, Aanleiding Naar aanleiding van het artikel in het AD van 02-12-2021 over de forse tegenvaller door het uitstel van sloop en nieuwbouw van Souburgh heeft de PCW vragen aan het college. We... Lees meer »

Vraag uit vragenhalfuur 10/11

Door: Lambert den Dekker | Geschreven op:

De PCW volgt de ontwikkelingen rondom de warmte-infrastructuur in Zuid-Holland nauwlettend. Met de infrastructuur wordt restwarmte uit de Rotterdamse haven naar Den Haag en andere plekken in Zuid-Holland... Lees meer »

Mondelinge vragen Rookvrij Waddinxveen

Door: Sylvia van de Krol-den Ouden | Geschreven op:

De GGD Hollands Midden maakt zich hard voor een Rookvrij Hollands Midden. Ze wil gemeenten ondersteunen in het realiseren van een rookvrije omgeving en heeft daarvoor een platform ontwikkeld. Als PCW vinden... Lees meer »

Algemene Beschouwing Programmabegroting 2022-2025

Door: Jannes Berghout | Geschreven op:

Inleiding Dit is alweer de laatste programmabegroting van dit college. Omdat er in maart volgend jaar weer verkiezingen zijn, heeft het college gekozen voor een “beleidsarme” programmabegroting. We kijken... Lees meer »

Woningbehoeften opnemen in het Dashboard Wonen Waddinxveen

Door: Albert Kerssies | Geschreven op:

Er is een enorme wooncrisis, de woningen zijn niet aan te slepen. Ook in Waddinxveen niet. Veel starters, jongeren en ouderen en mensen met weinig geld kunnen nauwelijks een woning vinden. De PCW wil voor... Lees meer »

Mondelinge vragen Praktijk Ondersteuners Huisartsenzorg voor de jeugd

Door: Sylvia van de Krol-den Ouden | Geschreven op:

In de zorg voor kinderen en jongeren hebben huisartsen en gemeenten steeds meer met elkaar te maken. Door een goede samenwerking tussen wijkteams en huisarts krijgen kinderen en jongeren tijdig de juiste... Lees meer »

Bijdrage Regiovisie Midden-Holland Jeugd en WMO-Scherper aan de wind

Door: Sylvia van de Krol-den Ouden | Geschreven op:

Inleiding Allereerst willen we de betrokken medewerkers van de gemeente en de regio bedanken voor het opstellen van deze regiovisie en het meenemen van de raadsleden tijdens de twee regionale avonden eerder... Lees meer »

Schriftelijke vragen over de Vredenburghzone

Door: Corné Verduijn | Geschreven op:

Inleiding: Geacht college, Reeds in 2009 is het mooie project Vredenburghzone in een vorig college opgestart door PCW wethouder Kees de Jong en in 2019 is de Gebiedsvisie Vredenburghzone vastgesteld. Een... Lees meer »

Vragen over fietsvriendelijk Waddinxveen

Door: Hans van Mourik | Geschreven op:

De PCW wil een fietsvriendelijk Waddinxveen en daarom willen wij van deze gelegenheid gebruik maken om, over met name fietsstoplichten, een aantal vragen te stellen. 'Drukknoppen zijn onnodig' kopte het... Lees meer »

Lees mee

Hart voor wonen – De PCW wil voor iedereen in Waddinxveen een passende woning. Bekijk ons volledige verkiezingsprogramma

Hart voor wonen – De PCW wil voor iedereen in Waddinxveen een passende woning.

Hart voor wonen – De PCW wil voor iedereen in Waddinxveen een passende woning. Bekijk ons volledige verkiezingsprogramma
»