Nieuws

Motie vreemd “Vrijstelling giften in de bijstand”

Door: Sylvia van de Krol-den Ouden | Geschreven op:

Tijdens de raadsvergadering van 26 januari 2022 diende het CDA een motie vreemd in die mede is ondertekend door WeWa, PvdA/GL, J. van der Steldt, D66 en PCW. In deze motie wordt het college verzocht: -... Lees meer »

Brandbrief toekomstperspectief ondernemers

Geschreven op:

Geacht College, Gelet op de toenemende signalen van zorg over de toekomst van de winkelgebieden in ons dorp sturen we u deze Open Brief. De huidige lockdown heeft met name de lokale retail ondernemers... Lees meer »

Schriftelijke vragen sloop en nieuwbouw Souburgh

Geschreven op:

Geacht College, Aanleiding Op 21-12-2021 ontvingen wij de antwoorden van het college op art. 32 vragen van de PCW. Naast de antwoorden van het college en de beschikking van het ODH (die als bijlage is... Lees meer »

PCW presenteert kandidatenlijst 2022-2026

Geschreven op:

De Protestantse Combinatie Waddinxveen (PCW) heeft in een online verkiezingsbijeenkomst de kandidaten voor de komende Gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022 aan haar leden gepresenteerd. Het PCW bestuur... Lees meer »

Mondelinge vraag ‘Een brief posten in de wijk Triangel’

Door: Sylvia van de Krol-den Ouden | Geschreven op:

Tijdens ons wijkspreekuur in de wijk Triangel kwam de vraag naar een oranje brievenbus. Er blijkt geen brievenbus in de wijk te staan. Deze is wel zeer gewenst. Als PCW zijn we voor goede voorzieningen... Lees meer »

‘t Suyt II - Een mooie en duurzame wijk met een prima mix van woningen, ook beschikbaar voor onze Waddinxveense inwoners?

Door: Albert Kerssies | Geschreven op:

Het coalitieakkoord van het nieuwe kabinet is donderdag 15-12-2021 gepresenteerd: ‘Omzien naar elkaar, vooruitkijken naar de toekomst’. Hoe actueel wil je het hebben in Waddinxveen bij de behandeling van... Lees meer »

Bijdrage Versneld uitvoeren BBG

Door: Hans van Mourik | Geschreven op:

Het gebied op en rond de Gouwe vraagt om een betere bereikbaarheid en leefbaarheid. Ook kan de economie worden versterkt. Daarom is er het programma Beter Bereikbaar Gouwe (BBG). Stap voor stap is toegewerkt... Lees meer »

Mondelinge vraag onderhoud bedrijventerrein Coenecoop

Door: Hans van Mourik | Geschreven op:

Mondelinge vraag gesteld tijden vragenhalfuurtje raadsvergadering d.d. 15 december 2021. De mondelinge vraag kwam tot stand in samenspraak met een bewoner woonachtig in de Victorwijk en het gaat o.a. over... Lees meer »

Bijdrage bij Visie toekomst Gouwebad

Door: Sylvia van de Krol-den Ouden | Geschreven op:

De PCW is voor de bouw van een nieuw zwembad en dus ook voor het onderzoeken van zowel scenario 1 als 2. We vinden het belangrijk dat er een zwembad blijft in ons dorp. Bewegen is goed voor de gezondheid.... Lees meer »

PCW 40 jaar actief in Waddinxveense politiek

Geschreven op:

De Protestantse Combinatie Waddinxveen (PCW) zal bij de komende Gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022 voor het 40e jaar in historie meedoen aan de lokale Waddinxveense politiek. De akte van samenwerking... Lees meer »

Lees mee

Kies PCW voor een groen, duurzaam, bereikbaar en zorgzaam Waddinxveen met een woning voor iedereen. Hart voor de ander. Hart voor Waddinxveen.

Voor de periode 2022-2026 hebben we vijf speerpunten.

  • Hart voor wonen.
  • Hart voor de ander
  • Hart voor duurzaamheid
  • Hart voor groen
  • Hart voor goede bereikbaarheid
Kies PCW voor een groen, duurzaam, bereikbaar en zorgzaam Waddinxveen met een woning voor iedereen. Hart voor de ander. Hart voor Waddinxveen.
»