Nieuws

Een nieuwe fase!

Door: Nieuwsbrief juni 2018 | Geschreven op:

Een nieuwe periode breekt aan De PCW is een nieuwe fase ingegaan. We zijn ‘de grootste oppositiepartij’ geworden. Toch zijn we niet van plan om oppositie te gaan voeren omdat we oppositiepartij zijn. Volgens... Lees meer »

Kom even buurten op de Dorpstraatbraderie!

Geschreven op:

Tijdens de Meet, Greet en Geniet - zoals het tegenwoordig heet - horen we graag uw en jouw mening over de stellingen die we poneren. De ene gaat over gas(loos), de andere over kunst. Verder bent u natuurlijk... Lees meer »

Reactie PCW op het coalitieakkoord

Geschreven op:

Meneer de voorzitter, Er ligt een coalitieakkoord. Wij hebben uitgekeken naar dit moment. “Wat zouden ‘ze’ in het akkoord zetten?” En ongetwijfeld hebben de coalitiepartijen gedacht: “Wat zouden ‘ze’ er... Lees meer »

Rare streken

Door: Martijn Kortleven | Geschreven op:

Soms blijf ik van de ene verbazing in de ander vallen. Op AD.nl wordt een persbericht van de formateur geciteerd. Daarin staat dat de onderhandelende partijen VVD, D66, PvdA/Groenlinks en Wewa ‘het jammer... Lees meer »

Persbericht van CDA en PCW over de voortgang van de formatie in Waddinxveen 26-04-2018

Geschreven op:

De formateur van de vier onderhandelende partijen, de heer M. Kraaijestein, heeft CDA en PCW uitgenodigd voor een vergadering op 3 mei a.s. om onderwerpen aan te dragen voor het coalitieakkoord. We zullen... Lees meer »

PCW buitenspel?

Geschreven op:

“Wat hoor ik, toch een zetel minder voor de PCW?” “Is Kees de Jong nu weg?” “Hebben ‘ze’ de PCW nu buitenspel gezet?” Dit zijn de drie meest gesteld vragen sinds de gemeenteraadsverkiezingen. En dit waren... Lees meer »

Kees de Jong neemt geen zitting in gemeenteraad

Geschreven op:

Vandaag heb ik besloten geen zitting te nemen in de gemeenteraad van Waddinxveen. Aan dat besluit zijn een aantal dagen van afweging en nadenken voorafgegaan. Centraal in mijn afweging staat daarbij de... Lees meer »

Statement van Sylvia van de Krol

Geschreven op:

Beste kiezers, Allereerst ben ik enorm vereerd met de hoeveelheid voorkeurstemmen die ik heb mogen ontvangen! De selectiecommissie van de ChristenUnie heeft heel zorgvuldig een keuze gemaakt om welke kandidaten... Lees meer »

PCW opnieuw de grootste partij van Waddinxveen

Geschreven op:

De PCW is woensdag bij de gemeenteraadsverkiezingen opnieuw de grootste partij van Waddinxveen geworden. Tijdens een spannende uitslagenavond schommelde het zetelaantal tussen de vijf en zes zetels. Burgemeester... Lees meer »

Moment van gebed en bezinning

Geschreven op:

Als afsluiting van de campagne organiseren we dinsdagavond 20 maart een moment van bezinning en gebed. We willen met elkaar God danken en Zijn zegen vragen over de verkiezingen. Ds. Egbert Brink zal spreken... Lees meer »

@KiesPCW

Kies PCW voor een veilig, groen, zorgzaam en zelfstandig Waddinxveen. Hart voor elkaar. Hart voor Waddinxveen.

De PCW heeft voor de periode 2018-2022 de volgende vijf hartspunten opgesteld:

  • PCW kiest voor rust op zondag. – Hart voor onze rustdag. Hart voor Waddinxveen.
  • PCW wil dat iedereen zorg en ondersteuning krijgt die dat nodig heeft. Hart voor onze naasten. Hart voor Waddinxveen.
  • PCW wil een veilig Waddinxveen. – Hart voor veiligheid. Hart voor Waddinxveen.
  • PCW wil investeren in een dorp vol groene parels. Hart voor groen. Hart voor Waddinxveen.
  • PCW steunt het behoud van winkels in elke buurt. Hart voor buurtwinkels. Hart voor Waddinxveen.
Kies PCW voor een veilig, groen, zorgzaam en zelfstandig Waddinxveen. Hart voor elkaar. Hart voor Waddinxveen.
»