Nieuws

Mondelinge vraag parkeerplaatsen met laadpaal

Door: Niels Hart | Geschreven op:

We zien in Waddinxveen dat er op diverse plaatsen een uitbreiding plaatsvindt van parkeerplaatsen met een laadpaal voor elektrische auto’s. Mooi dat in de openbare ruimte hier ook gelegenheid aan wordt... Lees meer »

Bijdrage vragenhalfuur

Door: Bart Drost | Geschreven op:

Voorzitter, Vorige week was het de week van de toegankelijkheid. Als PCW vinden we het belangrijk dat Waddinxveen goed toegankelijk is voor iedereen. Ook voor rolstoelers, ouderen, slechtzienden en andere... Lees meer »

Bijdrage jeugdhulp en WMO

Door: Sylvia van de Krol-den Ouden | Geschreven op:

Voor ons ligt het regionaal inkoopkader jeugdhulp en WMO. Het is goed om de inkoop regionaal te blijven doen met de volgende mooie ambitie: Regio Midden-Holland koopt een kwalitatief goed hulp- en ondersteuningsaanbod... Lees meer »

Bijdrage leegstand Gouweplein

Door: Corné Verduijn | Geschreven op:

De detailhandelsstructuurvisie is raadsbreed vastgesteld in 2019 na een moeizaam proces. Op het moment van vaststellen waren er teveel m2 detailhandel en als PCW hadden we het standpunt dat we zuinig moeten... Lees meer »

Bid voor Israël!

Geschreven op:

De PCW voelt zich verbonden met Israël. De schokkende beelden van de terroristische aanslagen van Hamas in het afgelopen weekend hebben ons dan ook geraakt. We betuigen medeleven en steun aan Israël. We... Lees meer »

Week van de toegankelijkheid

Geschreven op:

Het is de week van de toegankelijkheid. Als PCW vroegen we ons af hoe toegankelijk Waddinxveen eigenlijk is voor mensen in een rolstoel. Anne en Femke verplaatsen zich met een rolstoel of handbike en namen... Lees meer »

Nieuwe Souburgh vragenhalfuur

Door: Sylvia van de Krol-den Ouden | Geschreven op:

Bijna 2 jaar geleden zijn de ongeveer 80 bewoners van Souburgh verhuisd naar de Rietkraag in Gouda. Ze zouden daar tijdelijk verblijven tot er een nieuw verzorgingshuis zou zijn gebouwd in Waddinxveen.... Lees meer »

Doneerringen

Door: Hans van Mourik | Geschreven op:

Sinds enige tijd wordt er statiegeld geheven op kleine plastic flesjes en blikjes drinken. Niet al deze flesjes en blikjes worden teruggebracht, en een gedeelte komt terecht in openbare prullenbakken.... Lees meer »

15 september 2023: Wijkspreekuur PCW

Geschreven op:

Als fractieleden van de Protestantse Combinatie Waddinxveen (PCW) willen we graag met u als inwoner van Waddinxveen in gesprek. Op vrijdag 15 september aanstaande staan wij als lokale politieke partij... Lees meer »

Duurzame Dinsdag

Door: Niels Hart | Geschreven op:

Vandaag neemt demissionair minister Jetten het duurzame koffertje met duurzame ideeën en initiatieven uit de samenleving in ontvangst. Het is natuurlijk afwachten wat ervan wordt overgenomen maar sowieso... Lees meer »

Lees mee

Kies PCW voor een groen, duurzaam, bereikbaar en zorgzaam Waddinxveen met een woning voor iedereen. Hart voor de ander. Hart voor Waddinxveen.

Voor de periode 2022-2026 hebben we vijf speerpunten.

  • Hart voor wonen.
  • Hart voor de ander
  • Hart voor duurzaamheid
  • Hart voor groen
  • Hart voor goede bereikbaarheid
Kies PCW voor een groen, duurzaam, bereikbaar en zorgzaam Waddinxveen met een woning voor iedereen. Hart voor de ander. Hart voor Waddinxveen.
»