Hartelijk dank voor uw stem op de PCW!

Geschreven op:

Beste PCW stemmers,

Hartelijk dank voor uw stem op de PCW!

Volgens een quote in het AD op 17 Maart heeft de PCW geschiedenis geschreven. Nog nooit eerder behaalde een politieke partij in Waddinxveen 7 zetels. De uitslag toont dat in totaal 3.674 (2018: 3.447) stemmen zijn uitgebracht op de PCW. De toename met in totaal 227 stemmen en een beduidend lagere opkomst ten opzichte van 2018, resulteerde in een zetelgroei van 5 naar 7 in de Waddinxveense gemeenteraad.

Wij mogen terugkijken op een bijzonder geslaagde en prachtige campagne met ‘HartvoorWaddinxveen’. Een professionele campagne waarbij de PCW online maar ook in het straatbeeld voortdurend zichtbaar was. De inzet en betrokkenheid van onze kandidaten, onder leiding van lijsttrekker Jannes Berghout en campagneleider Corné Verduijn, was groot. Ondersteund door vele vrijwilligers uit onze achterban mochten kandidaten tientallen activiteiten uitvoeren. Neem bijvoorbeeld het bezorgen van 10.000 kranten door 60 vrijwilligers, dagelijks bijwerken van alle online media, het maken van de foto’s, films en podcasts, meerdere activiteiten gekoppeld aan onze doelgroepen en speerpunten, kortom teveel om op te noemen. De inzet van vele PCW’ers was hartverwarmend. Wij waarderen deze betrokkenheid enorm en we willen hen daarvoor hartelijk bedanken!

Met verwondering en dankbaarheid mogen we dan ook de groei van onze partij opmerken. Verwondering om het feit dat we in 2014 en 2018 net niet een extra zetel behaalden en nu 2 zetels mogen groeien.  Dankbaarheid om de inzet en betrokkenheid van zoveel PCW’ers maar toch bovenal dankbaarheid aan  God onze Hemelse Vader.

De verkiezingsuitslag geeft ons als PCW’ers een grote verantwoordelijkheid in de Waddinxveense samenleving. De komende periode zal dan ook in het teken staan om voortvarend aan de slag te gaan. Onze inzet is dan ook om met andere partijen in de gemeenteraad te komen tot een goed bestuur van Waddinxveen.  

 

Met vriendelijke groet,

Namens de volledige PCW fractie,

Jannes Berghout (lijsttrekker)

 

PCW grootste in Waddinxveen: ‘We hebben knetterhard gewerkt’ | Groene Hart kiest 2022 | AD.nl

PCW torent boven alles en iedereen uit (hartvanwaddinxveen.nl)

Deze partij schrijft geschiedenis: nog nooit pakte een politieke partij in Waddinxveen zoveel zetels | Groene Hart kiest 2022 | AD.nl

 

 

« Naar het overzicht

Lees mee

Hart voor duurzaamheid – De PCW wil samen met inwoners en ondernemers Waddinxveen verduurzamen.

Hart voor duurzaamheid – De PCW wil samen met inwoners en ondernemers Waddinxveen verduurzamen.

Hart voor duurzaamheid – De PCW wil samen met inwoners en ondernemers Waddinxveen verduurzamen.
»