In gesprek met ondernemers

Geschreven op: | Door: Martijn Kortleven

De PCW wil dat Waddinxveen de meest ondernemersvriendelijke gemeente wordt.
Om te weten te komen wat daar voor nodig is, moeten we bij de ondernemers zelf zijn. Zij weten als geen ander voor welke uitdagingen zij staan en tegen welke problemen zij aanlopen.
Hoe is het vestigingsklimaat in Waddinxveen? Is de infrastructuur voldoende? Worden de ondernemers voldoende betrokken bij de planning, inrichting en het uitvoeren van werkzaamheden in de openbare ruimte? Of hebben zij er alleen maar last van? Heeft de kwestie van de zondagsopenstelling iets te maken met ondernemersvriendelijkheid of niet?

De PCW heeft inmiddels twee ondernemers gesproken over deze vragen en er zullen nog meer gesprekken volgen. Daarnaast spraken we ook met de Ondernemersvereniging Waddinxveen (OVW) en het Industrieel Contact Waddinxveen (ICW).

Een greep uit de besproken onderwerpen: het aantal winkelstrips in Waddinxveen en het totale winkelaanbod, het gebied tussen passage en hefbrug, zondagsopenstelling, het ondernemersrisico, digitale infrastructuur, ondernemersvriendelijkheid en het vestigingsklimaat.

Met deze gesprekken hopen we een actueel beeld te krijgen van wat ondernemers bezig houdt.

Martijn Kortleven

 

« Naar het overzicht

Lees mee

Hart voor groen – De PCW wil een groene hoofdstructuur in Waddinxveen.

Hart voor groen – De PCW wil een groene hoofdstructuur in Waddinxveen.

Hart voor groen – De PCW wil een groene hoofdstructuur in Waddinxveen.
»