Nationale Energieweek

Geschreven op: | Door: Niels Hart

Deze week is het de Nationale Energie Week. Veel bedrijven presenteren deze week hun oplossingen om energie te besparen, om geen CO2-uitstoot meer te hebben of hoe zij technische oplossingen hebben voor b.v. warmtepompen. Bovenal ook om met elkaar in gesprek te gaan hoe te verduurzamen, er zijn immers meerdere manieren om dat te doen.  

In Waddinxveen zijn bedrijven die zich dagelijks bezighouden met verduurzaming van huizen, bedrijven, winkels, kantoren of instellingen. Ook zijn er ondernemers die hun eigen bedrijf willen verduurzamen door hun pand te verbeteren, met hun producten er rekening mee houden of hun wagenpark energiezuiniger te maken. In het kader van de verantwoordelijkheid voor onze schepping is het mooi te zien dat zoveel Waddinxveense bedrijven een bijdrage leveren.  

Vanuit de gemeente zijn er ook weer nieuwe initiatieven voor een groep huiseigenaren om te verduurzamen. Zij krijgen bericht van de gemeente met informatie waarmee de gemeente hen kan ondersteunen. De PCW zet zich in dat iedereen mee kan doen aan de verduurzaming van Waddinxveen en is dan ook verheugd dat er weer een deel van de inwoners gefaciliteerd worden om mee te kunnen doen.  

Niels Hart
Raadslid PCW

« Naar het overzicht

Lees mee

Hart voor groen – De PCW wil een groene hoofdstructuur in Waddinxveen.

Hart voor groen – De PCW wil een groene hoofdstructuur in Waddinxveen.

Hart voor groen – De PCW wil een groene hoofdstructuur in Waddinxveen.
»