Nieuwe centrum: eerst zien en ervaren, dan geloven

Geschreven op:

De verhuur van het nieuwe centrum verloopt immers goed. Er staat straks dus niet alleen een mooi centrum, maar ook een centrum met een divers winkelaanbod.

Waarom dan toch nog zoveel ‘nee’-stemmers? Zijn het mensen die gewoon een hekel aan winkelen en liever thuis via de tablet hun spullen bestellen? Dit zal mogelijk meespelen. Maar met regelmaat zijn er nog sceptische geluiden te horen over het nieuwe centrum. Alsof men nog steeds niet kan of wil geloven dat het centrum er nu toch echt komt, of (beter gezegd) is. En als het er dan toch komt, dan zal het wel allemaal wel tegenvallen. Zo van: "Komt er ook een C&A!? Oke! …maar dat zal dan wel een kleine winkel zijn met een beperkt aanbod.

Na 40 jaar steggelen is het begrijpelijk dat sommige Waddinxveners het nieuwe centrum eerst wel eens willen zien en ervaren, en dan pas geloven. Dat kan gelukkig binnenkort, want op 20 november om 11.00 uur wordt Winkelcentrum Gouweplein officieel geopend. In een drie dagen vullend programma krijgt iedereen de kans om kennis te maken met het nieuwe centrum. Wij zijn benieuwd of ook de ‘nee’-stemmers dan ‘stiekem’ toch een kijkje gaan nemen.
Misschien is het goed om eind 2015 de mening te peilen over de volgende stelling: Ik ga regelmatig winkelen in Winkelcentrum Gouweplein. Dan kunnen we zien of de sceptici gelijk hebben gekregen, of dat de 30% haar vooroordeel heeft moeten bijstellen.

« Naar het overzicht

Lees mee

Kies PCW voor een groen, duurzaam, bereikbaar en zorgzaam Waddinxveen met een woning voor iedereen. Hart voor de ander. Hart voor Waddinxveen.

Voor de periode 2022-2026 hebben we vijf speerpunten.

  • Hart voor wonen.
  • Hart voor de ander
  • Hart voor duurzaamheid
  • Hart voor groen
  • Hart voor goede bereikbaarheid
Kies PCW voor een groen, duurzaam, bereikbaar en zorgzaam Waddinxveen met een woning voor iedereen. Hart voor de ander. Hart voor Waddinxveen.
»