PCW-fractie legt verantwoording af over 2013

Geschreven op:

We nemen een kleine greep van onderwerpen uit deze verantwoording. Het jaar 2013 stond onder andere in het teken van de huisvesting van het gemeentehuis, Blok 5 (dorpshuis/culturele voorzieningen in het centrum), de actualisatie van bestemmingsplannen, de ‘transitie’ van Wmo en Jeugdzorg.  Ook de mobiliteitsvisie, het PCW-initiatief over duurzaamheid, de scholenbouw in Waddinxveen-Noord kwamen langs. Ons standpunt met betrekking tot deze –en vele andere– onderwerpen leest u meer in ons jaarverslag.

Het Jaarverslag 2013 bevat tevens een terugblik over vrijwel een gehele collegeperiode (2010-2014). Om die reden zijn ook de belangrijkste thema’s opgenomen waarvoor de PCW zich in deze periode heeft ingezet.

Daarnaast geeft het verslag informatie over de moties, amendementen en schriftelijke vragen die de PCW-fractie heeft ingediend; Het gaat hier om een breed terrein van onderwerpen, van bezit derivaten door Gouwepark tot (het voorkomen van) de sloop dokterswoning en vaste openingstijden van de hefbrug.

Omdat de PCW de verantwoording breder wil trekken dan alleen naar bestuur en leden kan men de volledige versie van de verantwoording lezen in het jaarverslag van de fractie die men kan vinden op de website van de PCW (www.kiespcw.nl/bibliotheek.html) of is hier te downloaden (download jaarverslag).

« Naar het overzicht

Lees mee

Hart voor groen – De PCW wil een groene hoofdstructuur in Waddinxveen.

Hart voor groen – De PCW wil een groene hoofdstructuur in Waddinxveen.

Hart voor groen – De PCW wil een groene hoofdstructuur in Waddinxveen.
»