PCW-kandidaat Bernard Oosterom stelt zich voor

Geschreven op:

Vertel eens iets over jezelf.

Even voorstellen: mijn naam is Bernard Oosterom (53 jaar), getrouwd, vader van vijf kinderen en één kleindochter.  Actief als ondernemer, bestuurder en toezichthouder in de tuinbouw. Met mijn vrouw (Elly) en met onze kinderen (Judith, Nathan, Aaron, Thamar en Channa) hebben we altijd ‘in de polder’ gewoond. Dit voorjaar verhuizen we naar ‘het dorp’ waarmee we altijd al betrokken zijn geweest. Kerk, verenigingen en winkelen hebben veel contacten opgeleverd. Dit zal nog meer worden als we er ook zullen gaan wonen.

Waarom sta je op de lijst?


Betrokken bij Waddinxveen betekent voor mij dat ik beschikbaar ben als er een beroep op mij wordt gedaan. Mits natuurlijk inpasbaar, zowel zakelijk als privé.
Waarom voor de politiek? Betrokkenheid van de inwoners en het imago kan beter. Veel is de laatste jaren al verbeterd in ons dorp. Door daadkrachtig beleid van college en scherpe discussies in de raad staat Waddinxveen er goed voor. Waddinxveen kent vele gezichten en behoeften. Leefbaarheid, ontspanning, veiligheid, infrastructuur, werk en bedrijvigheid. Zo maar enkele onderwerpen waar blijvend aandacht nodig is. Kiezers en gemeenteraadsleden van de PCW staan midden in, en zijn betrokken bij, de samenleving van Waddinxveen. Daarom wil ik graag mijn steentje bijdragen aan het realiseren van een gemeenschap die meer op elkaar betrokken is. Ook komt er een grotere verantwoordelijkheid, de komende jaren, bij de lokale overheid te liggen.
Graag wil ik een bijdrage leveren om Waddinxveen nog beter op de kaart te zetten. Waddinxveen staat voor ‘Welkom’, ‘Welzijn’ en ‘Weldoen’.


 

« Naar het overzicht

@KiesPCW

Kies PCW voor een veilig, groen, zorgzaam en zelfstandig Waddinxveen. Hart voor elkaar. Hart voor Waddinxveen.

De PCW heeft voor de periode 2018-2022 de volgende vijf hartspunten opgesteld:

  • PCW kiest voor rust op zondag. – Hart voor onze rustdag. Hart voor Waddinxveen.
  • PCW wil dat iedereen zorg en ondersteuning krijgt die dat nodig heeft. Hart voor onze naasten. Hart voor Waddinxveen.
  • PCW wil een veilig Waddinxveen. – Hart voor veiligheid. Hart voor Waddinxveen.
  • PCW wil investeren in een dorp vol groene parels. Hart voor groen. Hart voor Waddinxveen.
  • PCW steunt het behoud van winkels in elke buurt. Hart voor buurtwinkels. Hart voor Waddinxveen.
Kies PCW voor een veilig, groen, zorgzaam en zelfstandig Waddinxveen. Hart voor elkaar. Hart voor Waddinxveen.
»