PCW-kandidaat Erik Segers stelt zich voor

Geschreven op:

Vertel eens iets over jezelf.

Ik ben 35 jaar en samen met mijn vrouw Tabitha hebben wij een dochter van 5. Vanuit het adviesbureau Buining&Partners uit Delft werk ik onder andere voor ProRail bij het project Spoorzone in Delft. Daarnaast adviseer ik diverse overheden op het gebied van aanbestedingen en contractmanagement.
Geboren in Lisse en na enkele omzwervingen (eerst in Delft tijdens de studietijd en later in Boskoop) zijn wij in Waddinxveen komen wonen. Ik voel me hier echt helemaal thuis. Waar dat aan ligt? Ik weet het niet precies, maar het heeft vooral te maken met de mensen, de sfeer, de schaal en de inrichting. De politieke activiteiten en het netwerk rondom de Bethelschool van onze dochter Lize maken het makkelijk om ons hier welkom te voelen en een echte Waddinxvener te zijn.
Daarnaast verdiep ik mij graag in de reformatorische wijsbegeerte, met name de christelijke filosoof Herman Dooyeweerd, door het lezen en volgen van lezingen over dit ontwerp.

Waarom stel je je kandidaat voor de PCW?

Graag wil ik in PCW-verband invulling geven aan mijn betrokkenheid bij de Waddinxveense gemeenschap. De bijzondere positie dat we in Waddinxveen zo een sterke christelijke vertegenwoordiging hebben in de politiek hebben is iets om dankbaar voor te zijn en waar ik mij graag voor inzet.
Sinds 2012 doe ik als duo-raadslid al mee met de PCW-fractie. Daar richt ik me vooral op de onderwerpen over de openbare ruimte en duurzaamheid (zie ook mijn weblog hierover).
Ik vind het heerlijk om met de PCW-fractie, het PCW-kennisnetwerk en andere betrokkenen dit soort onderwerpen te bespreken en samen te beoordelen wat hierin de juiste koers is voor Waddinxveen. Zeker ook in de komende jaren waar ook weer veel op de gemeente af zal komen. Hierbij helpt het dat ik vanuit mijn dagelijks werk de nodigde affiniteit met deze onderwerpen heb.

 

« Naar het overzicht

@KiesPCW

Kies PCW voor een veilig, groen, zorgzaam en zelfstandig Waddinxveen. Hart voor elkaar. Hart voor Waddinxveen.

De PCW heeft voor de periode 2018-2022 de volgende vijf hartspunten opgesteld:

  • PCW kiest voor rust op zondag. – Hart voor onze rustdag. Hart voor Waddinxveen.
  • PCW wil dat iedereen zorg en ondersteuning krijgt die dat nodig heeft. Hart voor onze naasten. Hart voor Waddinxveen.
  • PCW wil een veilig Waddinxveen. – Hart voor veiligheid. Hart voor Waddinxveen.
  • PCW wil investeren in een dorp vol groene parels. Hart voor groen. Hart voor Waddinxveen.
  • PCW steunt het behoud van winkels in elke buurt. Hart voor buurtwinkels. Hart voor Waddinxveen.
Kies PCW voor een veilig, groen, zorgzaam en zelfstandig Waddinxveen. Hart voor elkaar. Hart voor Waddinxveen.
»