PCW-kandidaat Erik Segers stelt zich voor

Geschreven op:

Vertel eens iets over jezelf.

Ik ben 35 jaar en samen met mijn vrouw Tabitha hebben wij een dochter van 5. Vanuit het adviesbureau Buining&Partners uit Delft werk ik onder andere voor ProRail bij het project Spoorzone in Delft. Daarnaast adviseer ik diverse overheden op het gebied van aanbestedingen en contractmanagement.
Geboren in Lisse en na enkele omzwervingen (eerst in Delft tijdens de studietijd en later in Boskoop) zijn wij in Waddinxveen komen wonen. Ik voel me hier echt helemaal thuis. Waar dat aan ligt? Ik weet het niet precies, maar het heeft vooral te maken met de mensen, de sfeer, de schaal en de inrichting. De politieke activiteiten en het netwerk rondom de Bethelschool van onze dochter Lize maken het makkelijk om ons hier welkom te voelen en een echte Waddinxvener te zijn.
Daarnaast verdiep ik mij graag in de reformatorische wijsbegeerte, met name de christelijke filosoof Herman Dooyeweerd, door het lezen en volgen van lezingen over dit ontwerp.

Waarom stel je je kandidaat voor de PCW?

Graag wil ik in PCW-verband invulling geven aan mijn betrokkenheid bij de Waddinxveense gemeenschap. De bijzondere positie dat we in Waddinxveen zo een sterke christelijke vertegenwoordiging hebben in de politiek hebben is iets om dankbaar voor te zijn en waar ik mij graag voor inzet.
Sinds 2012 doe ik als duo-raadslid al mee met de PCW-fractie. Daar richt ik me vooral op de onderwerpen over de openbare ruimte en duurzaamheid (zie ook mijn weblog hierover).
Ik vind het heerlijk om met de PCW-fractie, het PCW-kennisnetwerk en andere betrokkenen dit soort onderwerpen te bespreken en samen te beoordelen wat hierin de juiste koers is voor Waddinxveen. Zeker ook in de komende jaren waar ook weer veel op de gemeente af zal komen. Hierbij helpt het dat ik vanuit mijn dagelijks werk de nodigde affiniteit met deze onderwerpen heb.

 

« Naar het overzicht

Lees mee

Hart voor groen – De PCW wil een groene hoofdstructuur in Waddinxveen.

Hart voor groen – De PCW wil een groene hoofdstructuur in Waddinxveen.

Hart voor groen – De PCW wil een groene hoofdstructuur in Waddinxveen.
»