PCW-kandidaat Ida Molenaar stelt zich voor

Geschreven op:

Vertel eens iets over jezelf.

Mijn hele leven woon ik al in Waddinxveen, samen met mijn man die overigens ook een geboren Waddinxvener is. Onze drie volwassen kinderen wonen niet meer in Waddinxveen. Ik werk in Bodegraven als parttime secretaresse bij een landelijke projectontwikkelaar. Daarnaast ben ik lange tijd actief geweest als bestuurslid van zowel de plaatselijke als de provinciale ChristenUnie en van de CNV Vakmensen (toen Hout- en Bouwbond CNV). Momenteel ben ik scriba van de Algemene Kerkenraad van de Protestantse Gemeente te Waddinxveen.

Waarom sta je op de lijst?

Ik sta op de kandidatenlijst van de PCW omdat ik er belang aan hecht dat in Waddinxveen een duidelijk christelijk geluid gehoord wordt in de politiek. De PCW heeft al vele jaren laten zien dat een goede samenwerking zijn vruchten afwerpt en ik hecht eraan dat we als christelijke partijen blijven staan voor deze samenwerking die ten goede komt aan alle inwoners van Waddinxveen. Mijn plaats op de lijst is niet zodanig dat ik daadwerkelijk in de gemeenteraad gekozen zal worden en dat is ook niet mijn insteek bij de kandidatuur. Ook zonder "zetel” is het mogelijk op de achtergrond iets voor Waddinxveen te betekenen. Meedenken, adviseren...


 

« Naar het overzicht

Lees mee

Kies PCW voor een groen, duurzaam, bereikbaar en zorgzaam Waddinxveen met een woning voor iedereen. Hart voor de ander. Hart voor Waddinxveen.

Voor de periode 2022-2026 hebben we vijf speerpunten.

  • Hart voor wonen.
  • Hart voor de ander
  • Hart voor duurzaamheid
  • Hart voor groen
  • Hart voor goede bereikbaarheid
Kies PCW voor een groen, duurzaam, bereikbaar en zorgzaam Waddinxveen met een woning voor iedereen. Hart voor de ander. Hart voor Waddinxveen.
»