PCW-kandidaat Inge Slings stelt zich voor

Geschreven op:

Vertel iets over jezelf.

Sinds 2001 woon ik met plezier in Waddinxveen, met mijn man en drie (inmiddels) tieners. We hebben destijds bewust voor Waddinxveen gekozen vanwege de centrale ligging in de Randstad, de goede voorzieningen voor het openbaar vervoer en de vele vrijliggende, voor kinderen veilige fietspaden.

Ik ben bureauredacteur bij Boekencentrum Uitgevers in Zoetermeer, en daardoor dagelijks met teksten en mensen bezig: een mooie combinatie! Als gezin zijn we lid van de Kruiskerk, een betrokken, bijbelgetrouwe gemeente, waar ik actief ben als notulist van de kerkenraad en in de liturgiecommissie.

Waarom stel je je kandidaat voor de PCW? 

Ik voel me betrokken bij de Waddinxveense gemeenschap en ik denk dat de PCW handen en voeten kan geven aan die zaken die ik belangrijk vind en die ook zo duidelijk uit de Bijbel spreken: zorg voor elkaar, voor de zwakkeren in de samenleving, voor natuur en cultuur. ‘Alles van waarde is weerloos’, zei de dichter Lucebert, en hoe waar is dat! Juist datgene wat weerloos maar zo waardevol is, verdient bescherming, zeker in een tijd van financiële krapte.


« Naar het overzicht

Lees mee

Kies PCW voor een groen, duurzaam, bereikbaar en zorgzaam Waddinxveen met een woning voor iedereen. Hart voor de ander. Hart voor Waddinxveen.

Voor de periode 2022-2026 hebben we vijf speerpunten.

  • Hart voor wonen.
  • Hart voor de ander
  • Hart voor duurzaamheid
  • Hart voor groen
  • Hart voor goede bereikbaarheid
Kies PCW voor een groen, duurzaam, bereikbaar en zorgzaam Waddinxveen met een woning voor iedereen. Hart voor de ander. Hart voor Waddinxveen.
»