PCW-kandidaat Kees Bax stelt zich voor

Geschreven op:

Vertel eens iets over jezelf.

Na vier jaar duoraadslid en zestien jaar raadslid, een gedeelte van die tijd als fractievoorzitter en de laatste vier jaar als nestor is het moeilijk om afscheid te nemen. We kunnen terug zien op bijzonder fijne jaren, met een goede samenwerking binnen de fractie en binnen de raad. Samenwerken met mensen is altijd mijn hobby geweest.

In het dagelijks leven verdien ik mijn salaris als kwaliteitsmanager. Ook in die functie is samenwerking van groot belang want het resultaat wordt bepaald door het collectief. Mijn baan is mijn hobby. In het kader van kwaliteitsmanagement ben ik voorzitter van de GKFI (Groep Kwaliteitsbewustzijn Farmaceutische Industrie), een landelijke organisatie van kwaliteitsmanagers.

Begon ik dit stukje met de moeite van afscheid nemen. Er is ook een aspect dat het afscheid nemen juist gemakkelijk maakt. Dat is de geweldige kwaliteit van de huidige PCW-fractie. Stuk voor stuk specialisten binnen de sector waarvoor zij verantwoordelijk zijn. Mensen met heel veel hart voor de zaak, die altijd bereid zijn er veel energie in te steken. En dat in het belang van de inwoners van Waddinxveen.


Waarom sta je (nog) op de lijst?

Dat antwoord is gemakkelijk te geven. Ik ben gevraagd om nog op de lijst te staan. Maar om misverstanden te voorkomen, ik vind het een eer nog deel uit te maken van die lijst, zij het niet meer op een plaats waarin een actieve rol van je verwacht wordt. Op deze manier wil ik voluit uiting geven aan het feit dat ik nog voluit achter de doelstellingen van de PCW sta. Voor mijn is politiek bedrijven gebaseerd op de Bijbel als het Woord van God bijzonder belangrijk. Daarom wil ik graag een bijdrage leveren de PCW te om promoten. De steun van onze achterban zullen we hard nodig hebben om de zes zetels te behouden.

 

« Naar het overzicht

@KiesPCW

Kies PCW voor een veilig, groen, zorgzaam en zelfstandig Waddinxveen. Hart voor elkaar. Hart voor Waddinxveen.

De PCW heeft voor de periode 2018-2022 de volgende vijf hartspunten opgesteld:

  • PCW kiest voor rust op zondag. – Hart voor onze rustdag. Hart voor Waddinxveen.
  • PCW wil dat iedereen zorg en ondersteuning krijgt die dat nodig heeft. Hart voor onze naasten. Hart voor Waddinxveen.
  • PCW wil een veilig Waddinxveen. – Hart voor veiligheid. Hart voor Waddinxveen.
  • PCW wil investeren in een dorp vol groene parels. Hart voor groen. Hart voor Waddinxveen.
  • PCW steunt het behoud van winkels in elke buurt. Hart voor buurtwinkels. Hart voor Waddinxveen.
Kies PCW voor een veilig, groen, zorgzaam en zelfstandig Waddinxveen. Hart voor elkaar. Hart voor Waddinxveen.
»