PCW-kandidaat Leonard Marchal stelt zich voor

Geschreven op:

Vertel eens iets over jezelf.

Sinds mijn geboorte, 33 jaar geleden, woon ik in Waddinxveen. Ik ben getrouwd en vader van twee kinderen. In het dagelijks leven ben ik werkzaam bij Centric te Gouda als Support Specialist. Hier houd ik me bezig met het ondersteunen van software die gebruikt wordt door jeugdzorg- en thuiszorgorganisaties. Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn gezin, lees een boek of ben ik in mijn rozentuin te vinden.

Waarom sta je op de lijst?

Toen mij gevraagd werd of ik me beschikbaar zou willen stellen als kandidaat voor de PCW heb ik daar ja tegen gezegd, omdat ik het belangrijk vind dat in de Waddinxveense politiek vertegenwoordigers zijn die de Bijbel als basis nemen. Bijbels verantwoorde politiek is goed voor alle mensen en van groot belang bij lokale thema's die invloed hebben op onze directe leefomgeving. Ik denk daarbij bijvoorbeeld aan de winkelopenstelling op zondag, de zorg voor zwakkeren en verstandig financieel beleid. De belastinginkomsten van de overheid moeten door burgers en bedrijven worden opgebracht, dit brengt een grote verantwoordelijkheid met zich mee.
Verder vind ik het belangrijk dat de overheid zich voortdurend bezint op haar rol, de autonomie van burgers zoveel mogelijk respecteert, eigen initiatieven stimuleert en bedrijven de ruimte geeft om te ondernemen.

De standpunten van de PCW sluiten hier goed op aan en daar wil ik graag aan bijdragen.


« Naar het overzicht

Lees mee

Kies PCW voor een groen, duurzaam, bereikbaar en zorgzaam Waddinxveen met een woning voor iedereen. Hart voor de ander. Hart voor Waddinxveen.

Voor de periode 2022-2026 hebben we vijf speerpunten.

  • Hart voor wonen.
  • Hart voor de ander
  • Hart voor duurzaamheid
  • Hart voor groen
  • Hart voor goede bereikbaarheid
Kies PCW voor een groen, duurzaam, bereikbaar en zorgzaam Waddinxveen met een woning voor iedereen. Hart voor de ander. Hart voor Waddinxveen.
»