PCW-kandidaat Petra Kortlever stelt zich voor

Geschreven op:

Vertel eens iets over jezelf.

Mijn naam is Petra Kortlever-Rijm. Getrouwd en moeder van drie zoons. Daarnaast werk ik parttime, als notarisklerk in het notariaat. Mijn werkzaamheden zijn nu veelal de familiepraktijk en de zaken in het agrarisch recht. Al ruim 25 jaar ben ik hierin werkzaam. Sinds enkele jaren mag ik mij Agrarisch Specialist in het Notariaat noemen en ben ik aangesloten bij de landelijke organisatie VASN.
Ik ben opgegroeid op een gemengd agrarisch bedrijf in Waddinxveen. De affiniteit met de agrarische sector zit er van jongs af aan al in.

Op een maand na, heb ik mijn hele leven in Waddinxveen gewoond en gekerkt in de Brugkerk. In deze periode heb ik Waddinxveen zien groeien en ontwikkelen.
Het meedenken met mensen doe ik graag in mijn werk, maar ook daarbuiten. In de tijd dat onze kinderen op de basisschool zaten heb ik daar mijn bijdrage geleverd in de MR en de GMR. Daarnaast zet ik mij in voor de HIP (Hulp in de praktijk)en het verenigingsleven ter plaatse.

Waarom sta je op de lijst?

Ik vind het heel belangrijk dat er in de gemeenteraad een sterk christelijk geluid naar voren wordt gebrachten dat dit ook door vrouwen gebeurd.
De PCW vertolkt dat geluid en heeft zeker laten zien dat die inbreng van waarde is. Met elkaar een samenleving hebben, houden en verder vormen, waarin we respect hebben voor elkaar en we ons richten op de waarden en normen die Gods woord ons leert. Daar wil ik graag mijn steentje aan bijdragen. Met elkaar van gedachten wisselen over de bouw en opbouw en toekomst van onze gemeente Waddinxveen lijkt me een hele leuke uitdaging. Luisteren, lezen, discussiëren en iets opbouwen doe ik graag. Daarom wil ik (vooralsnog op de achtergrond) graag meedenken en mijn input leveren aan onze partij.

 

« Naar het overzicht

Lees mee

Hart voor wonen – De PCW wil voor iedereen in Waddinxveen een passende woning. Bekijk ons volledige verkiezingsprogramma

Hart voor wonen – De PCW wil voor iedereen in Waddinxveen een passende woning.

Hart voor wonen – De PCW wil voor iedereen in Waddinxveen een passende woning. Bekijk ons volledige verkiezingsprogramma
»