PCW-kandidaat Suzanne Hetyey stelt zich voor

Geschreven op:

Vertel eens iets over jezelf.

Mijn naam Suzanne Hetyey. Ik ben 50 jaar en getrouwd met Gaby en moeder van drie kinderen van 18,24 en 26 jaar en vrijwilliger bij Care for Family. Vanuit liefde voor God en mensen ben ik 10 jaar geleden Care for Family gestart. Samen met vele vrijwilligers geven we 140 bijstandsgezinnen een voedseltas en ondersteuning met kleding, huisraad en persoonlijke verzorging. Dankzij hulp van vele dorpsgenoten, serviceclubs en kerken en ondernemers is het mogelijk om dit dankbare werk te kunnen doen.

Waarom sta je op de lijst?

PCW komt op voor de zwakken van de samenleving. Voor de PCW is dit een van de speerpunten, het omzien naar elkaar. In een maatschappij die aan het veranderen is dit een grote uitdaging om in goede banen te leiden.

Ook de ondersteuning aan ondernemers juich ik van harte toe. Gaven en talenten hebben we nodig om Waddinxveen leefbaar te houden. In het gedachtegoed van de PCW ligt een grote zorg voor de bewoners van Waddinxveen. Waddinxveen wordt steeds mooier door de rotondes, nieuwe winkelcentrum en de nieuwe woningen. Laten we met elkaar werken aan een Waddinxveen waar elke burger zich thuis voelt.


 

« Naar het overzicht

Lees mee

Kies PCW voor een groen, duurzaam, bereikbaar en zorgzaam Waddinxveen met een woning voor iedereen. Hart voor de ander. Hart voor Waddinxveen.

Voor de periode 2022-2026 hebben we vijf speerpunten.

  • Hart voor wonen.
  • Hart voor de ander
  • Hart voor duurzaamheid
  • Hart voor groen
  • Hart voor goede bereikbaarheid
Kies PCW voor een groen, duurzaam, bereikbaar en zorgzaam Waddinxveen met een woning voor iedereen. Hart voor de ander. Hart voor Waddinxveen.
»