Ondernemerstour #2

Geschreven op:

Vanochtend zijn een aantal kandidaten van de PCW verkiezingslijst op bezoek geweest bij Lc Packaging, in het kader van de PCW ondernemerstour.

Directeur Lucas Lammers heeft ons bijgepraat over zijn bedrijf en over de contacten met de gemeente Waddinxveen. Lc Packaging is sinds een paar jaar gevestigd in Waddinxveen. Lucas is de 4e generatie van het familiebedrijf. Lc Packaging bestaat al 99 jaar en is in 15 landen actief.

Lc Packaging produceert duurzame verpakkingen wereldwijd voor agrarische producten, food, chemische producten en bouwmaterialen. Het bedrijf is begonnen met jute zakken en is continu bezig om alle producten circulair te maken.

Ze zijn enorm betrokken bij de arbeidsomstandigheden wereldwijd in hun bedrijven en ze zijn zeer actief in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Verder investeren ze miljoenen in de vergroening van hun panden. Er liggen bijvoorbeeld 3500 zonnepanelen op het dak van het bedrijf.

De werkgelegenheid is voor lc packaging heel belangrijk en ze kijken hierbij nadrukkelijk naar de Waddinxveense arbeidsmarkt. De binding met Waddinxveen wordt weer belangrijker.

Lucas wil graag meedenken over een duurzame, groene en mooie omgeving van hun bedrijf, ook om tussen de middag te ontspannen en te eten.

Een wens van Lucas is dat de gemeente Waddinxveen sneller en duidelijker antwoorden op vragen van de ondernemers. Een echt ondernemersloket Waddinxveen zou wenselijk zijn. Hierin kan de OPW ook een belangrijke rol spelen.

« Naar het overzicht

Lees mee

Hart voor groen – De PCW wil een groene hoofdstructuur in Waddinxveen.

Hart voor groen – De PCW wil een groene hoofdstructuur in Waddinxveen.

Hart voor groen – De PCW wil een groene hoofdstructuur in Waddinxveen.
»