Veiligheid! Tijdens de braderie valt er wat te kiezen!

Geschreven op:

Dit jaar staat het thema ‘Veiligheid’ centraal in onze stand en graag gaan wij daarover met u en jou in gesprek. De centrale vraag zal zijn ‘’Welke twee thema’s vinden u en jij het meest belangrijk als het om de veiligheid gaat in Waddinxveen?’’ U kunt dan een keuze maken uit de vijf thema’s in de stand: 1) jeugdoverlast, 2) onveilige plekken, 3) woninginbraken 4) verkeersveiligheid en 5) polarisatie en radicalisering). Als PCW vinden we het belangrijk om naast de inwoners van Waddinxveen te staan en horen dan ook graag uw mening. Wij nodigen u daarom uit om uw ervaringen en visie met betrekking tot dit onderwerp met ons te delen.
 
Bezoekers van onze stand krijgen twee balletjes, waarmee twee thema’s gekozen kunnen worden. Daarmee kunt u aangeven wat u het belangrijkste vindt.
 
Mensen die in gesprek willen over actuele onderwerpen binnen de plaatselijke politiek, zoals veiligheid, Wmo en Jeugdzorg, kunnen terecht bij de PCW-stand, waar onder andere de wethouders De Jong en Nieboer en raadsleden aanwezig zullen zijn. Ook kunnen zij de PCW bevragen over resultaten die de PCW, in samenwerking met andere fracties, heeft bereikt of aan de orde heeft gesteld.
 

« Naar het overzicht

Lees mee

Kies PCW voor een groen, duurzaam, bereikbaar en zorgzaam Waddinxveen met een woning voor iedereen. Hart voor de ander. Hart voor Waddinxveen.

Voor de periode 2022-2026 hebben we vijf speerpunten.

  • Hart voor wonen.
  • Hart voor de ander
  • Hart voor duurzaamheid
  • Hart voor groen
  • Hart voor goede bereikbaarheid
Kies PCW voor een groen, duurzaam, bereikbaar en zorgzaam Waddinxveen met een woning voor iedereen. Hart voor de ander. Hart voor Waddinxveen.
»