Werkbezoek Kringloopwinkel van stichting Woord&Daad

Geschreven op:

Op maandag 27 november kregen we als fractie een kijkje in de keuken bij de kringloopwinkel van Stichting Woord en Daad. Met een aantal leden van het bestuur en een aantal vrijwilligers gingen we in gesprek over het mooie werk van de kringloopwinkel en kregen we een rondleiding door de winkel en het magazijn.

De winkel van Woord en Daad heeft een brede maatschappelijke functie. Ongeveer 130 vrijwilligers zetten zich in om spullen een tweede leven te geven, mensen te laten snuffelen en voor een lage prijs benodigdheden aan te schaffen. Daarnaast is er een koffiehoek aanwezig voor een kopje koffie of thee. En dit allemaal met het primaire doel om geld in te zamelen voor kinderen op de Filipijnen.
Als fractie vinden we het belangrijk dat maatschappelijk initiatieven zoals de kringloopwinkel van Stichting Woord en Daad een plek hebben in de Waddinxveense samenleving. Daarom willen we graag het contact onderhouden met organisaties om zo te weten hoe zij de samenwerking met de gemeente Waddinxveen ervaren.


Een paar keer per jaar bezoeken we als fractie een organisatie of bedrijf. Lijkt het u ook wat om nader kennis te maken met de PCW-fractie door middel van een werkbezoek? Neem dan gerust contact met ons op via info@kiespcw.nl en we komen graag bij u langs.

« Naar het overzicht

Lees mee

Kies PCW voor een groen, duurzaam, bereikbaar en zorgzaam Waddinxveen met een woning voor iedereen. Hart voor de ander. Hart voor Waddinxveen.

Voor de periode 2022-2026 hebben we vijf speerpunten.

  • Hart voor wonen.
  • Hart voor de ander
  • Hart voor duurzaamheid
  • Hart voor groen
  • Hart voor goede bereikbaarheid
Kies PCW voor een groen, duurzaam, bereikbaar en zorgzaam Waddinxveen met een woning voor iedereen. Hart voor de ander. Hart voor Waddinxveen.
»