Werkbezoek PCW aan Krijgsman Retail Services

Geschreven op: | Door: Thomas Oosterom

In het kader van 'verbind je met de lokale ondernemer' bezocht de PCW vrijdagavond 17 maart Krijgsman Retail Services, in de volksmond beter bekend onder de naam Kippie. Het doel van dit werkbezoek was om kennis te maken met nieuwe Waddinxveense ondernemingen en te peilen hoe zij de Waddinxveense gemeente en samenwerkingen ervaren.

Na een plezierige kennismaking waarin over en weer vragen gesteld zijn over de Waddinxveense politiek en de bedrijfsvoering van Krijgsman Retail Services hebben we een rondleiding gekregen door het pand aan de Piet Stuurmanweg. Vanuit deze locatie bevoorraden ze al hun locaties door Nederland.

Als PCW vinden we het belangrijk dat wij als politieke partij betrokken blijven bij onze lokale ondernemers. Met ons hart voor ondernemers streven wij naar een gezond en duurzaam ondernemersklimaat. Bedrijven en ondernemers zijn onmisbaar in Waddinxveen. Ze zijn van grote waarde voor onze economie en leefbaarheid. Ze creëren werk en zorgen voor innovaties.

Lijkt het u ook wat om nader kennis te maken met de PCW-fractie door middel van een werkbezoek? Neem dan gerust contact met ons op via info@kiespcw.nl en we komen graag bij u langs.

Thomas Oosterom
Commissielid PCW

« Naar het overzicht

Lees mee

Hart voor wonen – De PCW wil voor iedereen in Waddinxveen een passende woning. Bekijk ons volledige verkiezingsprogramma

Hart voor wonen – De PCW wil voor iedereen in Waddinxveen een passende woning.

Hart voor wonen – De PCW wil voor iedereen in Waddinxveen een passende woning. Bekijk ons volledige verkiezingsprogramma
»