Alle wethouders opgestapt

Geschreven op:

Vannacht zijn de drie nog zittende wethouders van Waddinxveen opgestapt. Tijdens een spoeddebat over het opstappen van wethouder Kraaijestein (PvdA/GL) een dag eerder vlogen de coalitiepartners elkaar steeds in de haren. Uiteindelijk gaf de fractie van PvdA/GL aan geen deel meer te willen uitmaken van de coalitie. Daarmee was er geen meerderheid meer die de drie nog zittende wethouders steunde. Een reeds ingediende motie van wantrouwen werd niet in stemming gebracht omdat de drie wethouders hun conclusie trokken en per direct hun ontslag indienden.

De PCW heeft met respect kennis genomen van het besluit van de wethouders om op te stappen. Hun positie was onhoudbaar geworden.

Het is goed voor Waddinxveen dat er nu ruimte is om te gaan werken aan de totstandkoming van een nieuw, daadkrachtig en goed samenwerkend college.

Aanstaande maandag zal om 20.00 uur een debat hierover plaatsvinden.

« Naar het overzicht

Lees mee

Hart voor wonen – De PCW wil voor iedereen in Waddinxveen een passende woning. Bekijk ons volledige verkiezingsprogramma

Hart voor wonen – De PCW wil voor iedereen in Waddinxveen een passende woning.

Hart voor wonen – De PCW wil voor iedereen in Waddinxveen een passende woning. Bekijk ons volledige verkiezingsprogramma
»