PCW-kandidaat Arie van Klaveren stelt zich voor

Geschreven op:

Vertel eens iets over jezelf.

Mijn naam is Arie van Klaveren en ik ben 38 jaar, getrouwd en wij hebben vier kinderen gekregen. Mijn beroep is boomkweker. Naast mijn werk als boomkweker ben ik acht jaar actief geweest als diaken in de Brugkerk. Nu ben ik secretaris van de Hervormde Kiesvereniging (HKV) en voorzitter van de zendingscommissie van de Hervormde Gemeente van Waddinxveen.

Waarom stel je je kandidaat voor de PCW?

Politiek gaat mijns inziens over verantwoordelijkheid, visie en samenwerking. Dit heeft raakvlakken met mijn werk als boomkweker. Je hebt een visie en daar ben je verantwoordelijk voor en het vereist ook samenwerking. Bomen kweken is niet het moeilijkste meer vergeleken met vroeger, maar ze verkópen wel. Hier weer een overeenkomst met politiek. Politieke keuzes maken is niet het moeilijkste, maar het de inwoners uitleggen zodat ze het begrijpen wel (verkopen).

Ik ben kandidaat voor de PCW, omdat de PCW verantwoordelijkheid wil nemen en haar visie ontlenen aan de bijbel, dit geeft richting aan het (politieke) leven. Belangrijke onderwerpen vind ik verder: zelfstandigheid Waddinxveen, het op peil houden van sociale voorzieningen voor wie het nodig heeft en betrokkenheid van inwoners bij gemeentelijk beleid.

 

« Naar het overzicht

Lees mee

Hart voor wonen – De PCW wil voor iedereen in Waddinxveen een passende woning. Bekijk ons volledige verkiezingsprogramma

Hart voor wonen – De PCW wil voor iedereen in Waddinxveen een passende woning.

Hart voor wonen – De PCW wil voor iedereen in Waddinxveen een passende woning. Bekijk ons volledige verkiezingsprogramma
»