PCW-kandidaat Bart Vollmuller stelt zich voor

Geschreven op:

Vertel eens iets over jezelf.

Mijn en vrouw en ik zijn in 1990 in Waddinxveen komen wonen. Beiden hebben we in Gouda de opleiding voor leerkracht gevolgd. Mijn vrouw is werkzaam op de Bethelschool en ik ben na tien jaar ervaring in het basisonderwijs als leerkracht, intern begeleider, ICT-er en adjunct-directeur gaan werken als onderwijsadviseur en projectmanager bij Driestar educatief in Gouda. Daar werk ik nu inmiddels 13 jaar; voor de fusie bij de begeleidingsdienst en na de fusie bij onderwijsadvies.
Wij zijn goed ‘ingeburgerd’ in Waddinxveen. Vooral via de kerk (Bethelkerk) hebben we veel contacten in de buurt, maar ook via sportactiviteiten (korfbal en badminton).

Waarom sta je op de lijst?

In mijn werk heb ik 12,5 jaar voor een samenwerkingsverband gewerkt. Daar heb ik veel gesproken met directieleden van scholen die binnen een bepaalde gemeente actief zijn. Met de komst van Passend onderwijs en de nieuwe wet op de jeugdzorg staan de scholen voor de uitdaging om samen met de gemeente dit goed vorm te geven, zodat alle kinderen optimale ontwikkelingskansen krijgen. Hiervoor is vooral visie en goede samenwerking noodzakelijk. Waddinxveen staat ook voor die opdracht en ik wil graag op dit thema mijn ervaring en kennis beschikbaar stellen voor onze Waddinxveense kinderen. Ik hoop dat vele ouders en verzorgers van kinderen dit belang ook zien en daarom hier met de PCW samen hun schouders onder willen zetten.

 

« Naar het overzicht

Lees mee

Hart voor wonen – De PCW wil voor iedereen in Waddinxveen een passende woning. Bekijk ons volledige verkiezingsprogramma

Hart voor wonen – De PCW wil voor iedereen in Waddinxveen een passende woning.

Hart voor wonen – De PCW wil voor iedereen in Waddinxveen een passende woning. Bekijk ons volledige verkiezingsprogramma
»