PCW-kandidaat Lambert den Dekker stelt zich voor

Geschreven op:

Vertel eens iets over jezelf.

Ik ben Lambert den Dekker. M'n leven lang woon ik al in Waddinxveen. Samen met mijn vrouw Monica en onze vier kinderen woon ik op een bijzondere plek. Het is namelijk de plaats waar vroeger de lagere school stond die ik zes jaar lang bezocht heb. In het speeltuintje bij ons achter zijn restanten van het vroegere schoolplein nog steeds zichtbaar. Ik ben nog niet zo oud (41) maar als ik dat zie, komen herinneringen boven en vertel ik mijn kinderen van 'vroeger' toen wij daar knikkerden, tikkertje speelden en kattekwaad uithaalden.... Ik voel me dus erg verbonden met Waddinxveen.

Waarom stel je je kandidaat voor de PCW?

Dat is dan ook de reden waarom ik me graag inzet voor Waddinxveen. De afgelopen vier jaar als duoraadslid. Daarvoor ben ik jaren betrokken geweest bij het kerkenwerk (Hoeksteen). Sinds twee jaar ben ik voorzitter van de stuurgroep die elke jaar Kerst=Feest organiseert. Een mooi initiatief dat vanuit de Waddinxveense kerken georganiseerd wordt en waarbij iedere Waddinxvener welkom is.
In het dagelijks leven werk ik als adviseur aan de ontwikkeling van duurzame energieprojecten.
Lokale betrokkenheid, duurzaamheid, de Bijbel als uitgangspunt voor het leven, er zijn voor de Waddinxvener, enzovoorts, zijn belangrijke thema's die mij en de PCW verbinden!

« Naar het overzicht

Lees mee

Hart voor wonen – De PCW wil voor iedereen in Waddinxveen een passende woning. Bekijk ons volledige verkiezingsprogramma

Hart voor wonen – De PCW wil voor iedereen in Waddinxveen een passende woning.

Hart voor wonen – De PCW wil voor iedereen in Waddinxveen een passende woning. Bekijk ons volledige verkiezingsprogramma
»