Statement van Sylvia van de Krol

Geschreven op:

Beste kiezers,

Allereerst ben ik enorm vereerd met de hoeveelheid voorkeurstemmen die ik heb mogen ontvangen! De selectiecommissie van de ChristenUnie heeft heel zorgvuldig een keuze gemaakt om welke kandidaten op welke plek te zetten. Dit is gedaan op basis van ervaring en kwaliteiten. Namens de ChristenUnie stond ik op de kandidatenlijst op nummer 3 (nummer 8 op de kandidatenlijst PCW). Als de PCW was gegroeid en voldoende zetels had gekregen, had ik graag zitting genomen in de raad. Nu geef ik conform de vooraf gemaakte afspraken de voorkeur aan Jannes Berghout en Albert Kerssies en word ik de komende jaren fractievertegenwoordiger (vroegere duo-raadslid) van de PCW. Jannes Berghout en Albert Kerssies zijn de eerste twee kandidaten namens de CU en zij zullen beiden zitting nemen in de raad. Dat betekent vervolgens ook dat Martijn Kortleven nu door zal schuiven en mijn plaats inneemt.  
Betrokken en enthousiast zal ik me in gaan zetten voor de PCW en hopelijk veel ervaring opdoen om wellicht later door te kunnen groeien naar raadslid. 
 
Sylvia van de Krol

« Naar het overzicht

Lees mee

Kies PCW voor een groen, duurzaam, bereikbaar en zorgzaam Waddinxveen met een woning voor iedereen. Hart voor de ander. Hart voor Waddinxveen.

Voor de periode 2022-2026 hebben we vijf speerpunten.

  • Hart voor wonen.
  • Hart voor de ander
  • Hart voor duurzaamheid
  • Hart voor groen
  • Hart voor goede bereikbaarheid
Kies PCW voor een groen, duurzaam, bereikbaar en zorgzaam Waddinxveen met een woning voor iedereen. Hart voor de ander. Hart voor Waddinxveen.
»