Ton van Doorn overleden

Geschreven op:

Vandaag, woensdag 1 november 2017, ontvingen wij het verdrietige bericht van het overlijden van onze fractievoorzitter Ton van Doorn.

Ton was vanaf 2002 politiek actief binnen de PCW-fractie. De eerste jaren als duo-raadslid, vanaf 2004 als raadslid. Ton, sinds 2015 ook fractievoorzitter, was de eerste informateur in de Waddinxveense gemeentepolitiek en vanaf 2015 ook nestor van de gemeenteraad. Binnen de gemeenteraad stond Ton bekend als een deskundig raadslid en betrokken persoon voor wie goede persoonlijke verhoudingen erg belangrijk waren.

Op een leeftijd van 68 jaar is, na een ernstige ziekte van ongeveer een half jaar, een einde gekomen aan het aardse leven van onze gewaardeerde collega. Kort na de zomervakantie kon hij geen vergaderingen meer bijwonen. Tot het laatst geleden leefde hij vanuit zijn ziekbed mee met de Waddinxveense politiek, de fractie en het fractiewerk. Hij getuigde van zijn verlangen om de Heere God, Zijn Verlosser en Koning, te mogen ontmoeten. Daar putte hij de afgelopen maanden kracht uit en daar sprak hij veel over.

Wij bidden voor zijn vrouw Paula en haar kinderen dat God hun kracht geeft in deze tijd.

« Naar het overzicht

Lees mee

Kies PCW voor een groen, duurzaam, bereikbaar en zorgzaam Waddinxveen met een woning voor iedereen. Hart voor de ander. Hart voor Waddinxveen.

Voor de periode 2022-2026 hebben we vijf speerpunten.

  • Hart voor wonen.
  • Hart voor de ander
  • Hart voor duurzaamheid
  • Hart voor groen
  • Hart voor goede bereikbaarheid
Kies PCW voor een groen, duurzaam, bereikbaar en zorgzaam Waddinxveen met een woning voor iedereen. Hart voor de ander. Hart voor Waddinxveen.
»