Werkbezoek Cultuurhuys De Kroon

Geschreven op:

Het bestuur is voortvarend aan het werk gegaan. In samenwerking met Vonk en de bibliotheek (dit zijn de twee grootste huurders/gebruikers) is er een breed aanbod aan culturele activiteiten opgezet. De belangstelling voor het aanbod is wisselend maar zeker voldoende om vol enthousiasme mee verder te gaan. Duidelijk werd ook dat het bestuur zeer ondernemend te werk gaat. Bijvoorbeeld door samenwerking te zoeken met het bedrijfsleven maar ook met andere instellingen in Waddinxveen die prima gebruik zouden kunnen maken van bijvoorbeeld vergaderfaciliteiten of voor verenigingsactiviteiten.

Als gemeenteraad hebben we bij de besluitvorming met betrekking tot het Cultuurhuys (toen nog 'blok 5'), aangegeven dat een ondernemend bestuur een vereiste is om tot een 'gezond' cultuurhuis te komen. We hebben geconstateerd dat deze wens/eis goed ingevuld is. Complimenten voor het bestuur voor de manier waarop zij te werk gaan! We hopen dat veel Waddinxveners hun weg zullen vinden naar het Cultuurhuys.

Ton van Doorn, Lambert den Dekker en Suzanne Hetyey

« Naar het overzicht

Lees mee

Kies PCW voor een groen, duurzaam, bereikbaar en zorgzaam Waddinxveen met een woning voor iedereen. Hart voor de ander. Hart voor Waddinxveen.

Voor de periode 2022-2026 hebben we vijf speerpunten.

  • Hart voor wonen.
  • Hart voor de ander
  • Hart voor duurzaamheid
  • Hart voor groen
  • Hart voor goede bereikbaarheid
Kies PCW voor een groen, duurzaam, bereikbaar en zorgzaam Waddinxveen met een woning voor iedereen. Hart voor de ander. Hart voor Waddinxveen.
»