PCW steunt voorstel sanering retailfunctie in Passage

Geschreven op: | Door: Herman Timmermans

 

De PCW steunt het voorstel om krediet ter beschikking te stellen voor de sanering van de retailfunctie in de Passage. Het is een goede zaak dat hiermee de breed ondersteunde PCW-motie uit 2012 over het verplaatsen van de retailfunctie naar het nieuwe dorpshart kan worden uitgevoerd.
Wij zijn bijzonder ingenomen met het feit dat nu bijvoorbeeld het Waddinxveense bedrijf Mulder naar het nieuwe winkelcentrum gaat. Wij hopen en verwachten dat nog meer Waddinxveense ondernemers zullen volgen naar het Waddinxveense centrum.

Dit college boekt opnieuw een groot succes. Steeds meer winkels in het nieuwe centrum en minder retail in de Passage. Zoveel resultaat van dit college van b&w: het kan toch niet anders dan dat er veel, zeer veel langere termijnvisie achter de concrete acties van dit college zit!


Herman Timmermans

fractievoorzitter PCW

 

 

« Naar het overzicht

Lees mee

Hart voor wonen – De PCW wil voor iedereen in Waddinxveen een passende woning. Bekijk ons volledige verkiezingsprogramma

Hart voor wonen – De PCW wil voor iedereen in Waddinxveen een passende woning.

Hart voor wonen – De PCW wil voor iedereen in Waddinxveen een passende woning. Bekijk ons volledige verkiezingsprogramma
»