Nieuws

PCW-kandidaat Erik Segers stelt zich voor

Geschreven op:

Vertel eens iets over jezelf. Ik ben 35 jaar en samen met mijn vrouw Tabitha hebben wijeen dochter van 5. Vanuit het adviesbureau Buining&Partnersuit Delft werk ik onder andere voor ProRail bij het project... Lees meer »

PCW-fractie legt verantwoording af over 2013

Geschreven op:

We nemen een kleine greep van onderwerpen uit deze verantwoording. Het jaar 2013 stond onder andere in het teken van de huisvesting van het gemeentehuis, Blok 5 (dorpshuis/culturele voorzieningen in het... Lees meer »

PCW-kandidaat Lambert den Dekker stelt zich voor

Geschreven op:

Vertel eens iets over jezelf. Ik ben Lambert den Dekker. M'n leven lang woon ik al inWaddinxveen. Samen met mijn vrouw Monica en onze vier kinderen woon ik op eenbijzondere plek. Het is namelijk de plaats... Lees meer »

PCW-kandidaat Jannes Berghout stelt zich voor

Geschreven op:

Vertel eens iets over jezelf. Ik mag mij, behoudenseen uitstapje van tien maanden naar Alphen aan den Rijn, een geboren en getogen Waddinxvener noemen. Met veel plezier wonen mijn vrouw (Marielle) en ik... Lees meer »

Video - PCW'ers met hart voor Waddinxveen

Geschreven op:

Lees meer »

PCW-kandidaat Arie van Klaveren stelt zich voor

Geschreven op:

Vertel eens iets over jezelf. Mijn naam is Arie van Klaveren en ik ben 38 jaar, getrouwden wij hebben vier kinderen gekregen. Mijn beroep is boomkweker. Naast mijnwerk als boomkweker ben ik acht jaar actief... Lees meer »

PCW-kandidaat Bernard Oosterom stelt zich voor

Geschreven op:

Vertel eens iets over jezelf. Even voorstellen: mijn naam is Bernard Oosterom (53 jaar),getrouwd, vader van vijf kinderen en één kleindochter. Actief als ondernemer,bestuurder en toezichthouder in de tuinbouw.... Lees meer »

PCW-kandidaat Leonard Marchal stelt zich voor

Geschreven op:

Vertel eens iets over jezelf. Sinds mijngeboorte, 33 jaar geleden, woon ik in Waddinxveen. Ik ben getrouwd en vader vantwee kinderen. In het dagelijks leven ben ik werkzaam bij Centric te Gouda alsSupport... Lees meer »

PCW-kandidaat Ronald Markus stelt zich voor

Geschreven op:

Vertel eens iets over jezelf. Ik woon sinds 49 jaar in Waddinxveen. Letterlijk ‘geborenen getogen’. Mijn familie is in Waddinxveen bekend van een zekere soort koek.Ik ben de enige van vijf broers die geen... Lees meer »

PCW-kandidaat Petra Kortlever stelt zich voor

Geschreven op:

Vertel eens iets over jezelf. Mijn naam is Petra Kortlever-Rijm. Getrouwd en moeder van drie zoons.Daarnaast werk ik parttime, als notarisklerk in het notariaat. Mijnwerkzaamheden zijn nu veelal de familiepraktijk... Lees meer »

Lees mee

Kies PCW voor een groen, duurzaam, bereikbaar en zorgzaam Waddinxveen met een woning voor iedereen. Hart voor de ander. Hart voor Waddinxveen.

Voor de periode 2022-2026 hebben we vijf speerpunten.

  • Hart voor wonen.
  • Hart voor de ander
  • Hart voor duurzaamheid
  • Hart voor groen
  • Hart voor goede bereikbaarheid
Kies PCW voor een groen, duurzaam, bereikbaar en zorgzaam Waddinxveen met een woning voor iedereen. Hart voor de ander. Hart voor Waddinxveen.
»