Nieuws

PCW-kandidaat Suzanne Hetyey stelt zich voor

Geschreven op:

Vertel eens iets over jezelf. Mijn naam Suzanne Hetyey. Ik ben 50 jaar en getrouwd met Gaby en moeder van driekinderen van 18,24 en 26 jaar en vrijwilliger bij Care for Family. Vanuitliefde voor God en... Lees meer »

PCW-kandidaat Martijn Kortleven stelt zich voor

Geschreven op:

Vertel eens iets over jezelf. Ik ben MartijnKortleven, 38 jaar. Ik ben getrouwd en vader van vijf kinderen. In het dagelijksleven ben ik directeur van een basisschool. Voordat ik directeur werd, heb ik... Lees meer »

PCW-kandidaat Bart Vollmuller stelt zich voor

Geschreven op:

Vertel eens iets over jezelf. Mijn en vrouw en ik zijn in 1990 in Waddinxveen komen wonen.Beiden hebben we in Gouda de opleiding voor leerkracht gevolgd. Mijnvrouw is werkzaam op de Bethelschool en ik... Lees meer »

PCW-kandidaat Ida Molenaar stelt zich voor

Geschreven op:

Vertel eens iets over jezelf. Mijn hele leven woon ik al in Waddinxveen, samen met mijnman die overigens ook een geboren Waddinxvener is. Onze drie volwassen kinderenwonen niet meer in Waddinxveen. Ik... Lees meer »

Lijsttrekker Kees de Jong: "Een stem voor de PCW is een stem voor Waddinxveen"

Geschreven op:

Hieronder de speech die Kees heeft gehouden. "Wehebben er een uurtje fietsen opzitten door ons eigen mooie dorp. Een dorpwaaraan de PCW zich verbonden weet, een dorp waarin ik me verbonden weet. Eenzelfstandig... Lees meer »

PCW-kandidaat Kees Bax stelt zich voor

Geschreven op:

Vertel eens iets over jezelf. Na vier jaar duoraadslid en zestien jaar raadslid, een gedeelte van die tijd alsfractievoorzitter en de laatste vier jaar als nestor is het moeilijk om afscheidte nemen. We... Lees meer »

PCW-kandidaat Inge Slings stelt zich voor

Geschreven op:

Verteliets over jezelf. Sinds 2001 woon ik met plezier inWaddinxveen, met mijn man en drie (inmiddels) tieners. We hebben destijdsbewust voor Waddinxveen gekozen vanwege de centrale ligging in de Randstad,... Lees meer »

Welkom in het PCW-paviljoen op zaterdag 18 januari

Geschreven op:

In het PCW-paviljoen schenken we warme chocolademelk en is er voor kinderen watleuks te doen. U kunt meedoen aan een wedstrijd op hometrainers en er zijn elektrischeauto’s (voor de kenners: onder andere... Lees meer »

Lees mee

Hart voor wonen – De PCW wil voor iedereen in Waddinxveen een passende woning. Bekijk ons volledige verkiezingsprogramma

Hart voor wonen – De PCW wil voor iedereen in Waddinxveen een passende woning.

Hart voor wonen – De PCW wil voor iedereen in Waddinxveen een passende woning. Bekijk ons volledige verkiezingsprogramma
»